Αρωματικά Ελαιόλαδα, Ελαιόλαδο extra παρθένο

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με Άγρια Ρίγανη – ena ena

Επισκεφθείτε τη σελίδα
του παραγωγού

Λίγα λόγια για το προϊόν

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Αρχαία Ολυμπία «συναντά» τις ευεργετικές ιδιότητες και την ευωδιά των ανθών της άγριας ρίγανης από την Ανατολική Μάνη.

Στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «ena ena Pure Drop» εμποτίσαμε φυσικά τη ρίγανη μας, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ποιότητας που την ακολουθούν, γεμάτη από θρεπτική αξία και μοναδική ευωδιά. Αφήσαμε τα άνθη της ρίγανης να απελευθερώσουν τις ιδιότητές τους μέσα στο ελαιόλαδο και ως αποτέλεσμα, λάβαμε ένα μοναδικά γευστικό και θρεπτικό λάδι.

Η Κορωνέικη ποικιλία των λιόδεντρών μας, ο ξεχωριστός τόπος της Αρχαίας Ολυμπίας που τα θρέφει, ο «ανέγγιχτος» τρόπος παραγωγής τους και η σχεδόν ευλαβική ιεροτελεστία της ψυχρής έκθλιψης της ελιάς σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των βοτάνων μας, προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Eνα gourmet προϊόν που χρωματίζει γευστικά και αρωματικά κάθε πιάτο στο οποίο προστίθεται. Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει άφοβα και τολμήστε το σε οποιαδήποτε μαγειρική δημιουργία.

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο