Βιολογικά Προϊόντα, Ελιές

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη – Lamda Foods

Επισκεφθείτε τη σελίδα
του παραγωγού

Λίγα λόγια για το προϊόν

Βιολογικές πράσινες ελιές μέσα σε άλμη από θαλασσινό αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ. 

Συσκευασία:

  • Γυάλινο βάζο 200g, 360g
  • Vacuum: 250g, 500g

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με το χέρι μία-μία από τα δέντρα, με προσοχή, ώστε να μην πληγωθούν. Ακολουθεί η διαλογή κατά μέγεθος και ποιότητα, το πλύσιμο και η τοποθέτησή τους σε βαρέλια. Τα βαρέλια γεμίζουν με νερό, μέσα στο οποίο παραμένουν για 30 έως 40 μέρες μέχρι να γίνει η εκπίκρανσή τους. Στη συνέχεια οι ελιές πλένονται σε μεγάλες λεκάνες, στραγγίζονται καλά και τοποθετούνται σε βαρέλια, όπου προστίθενται τα υπόλοιπα υλικά ανάλογα με την ποικιλία παρασκευής: ξίδι, λεμόνι, φύλλα δάφνης κ.λπ.

Όταν ολοκληρωθεί το στάδιο της επεξεργασίας τους οι πράσινες ελιές συσκευάζονται στο παρασκευαστήριο της Μονής. Στα βάζα προστίθεται ξύδι ή λεμόνι, καινούργια άλμη, βιολογικό ελαιόλαδο ή αγουρέλαιο, καθώς και διάφορα μυρωδικά και γευστικά βότανα και λαχανικά ανάλογα με την επιθυμητή γεύση. 

Οι πράσινες ελιές της Ορμύλιας, υφίστανται φυσικές ζυμώσεις χωρίς κανένα χημικό συστατικό. Αυτό αποτελεί την ιδιαιτερότητά τους και χαρίζει την μοναδική γεύση τους.

Vacuum: 250g, 500g

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο