Ελαιόλαδο extra παρθένο, Ελαιόλαδο με Health Claim

Υγιεινό Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Σταγόνα Ζωής Limited Reserve – The Greek Olive Estate

Επισκεφθείτε τη σελίδα
του παραγωγού

Λίγα λόγια για το προϊόν

Παρουσιάζουμε το Σταγόνα Ζωής Limited Reserve με απίστευτα υψηλές Πολυφαινόλες που ξεπερνούν τις προδιαγραφές για τον Ισχυρισμό Υγείας της Ε.Ε κατά 12 φορές.

Επιλέγουμε τις καλύτερες ελιές με βάση την εμπειρία μας και τις αναλύσεις που κάνουμε για να σας προσφέρουμε το πιο Υγιεινό λάδι που μπορούμε. Η ελαιοποιήση γίνετε μέσα σε ώρες από την συγκομιδή με αυστηρές προδιαγραφές για να προστατευσουμε και να διατηρήσουμε τις Πολυφαινόλες. Εμφιαλώνουμε το λάδι μας σε μειωμένο αριθμό φιαλών σαν το κόσμημα που είναι, δημιουργώντας για εσάς το ιδανικότερο δώρο για τους συνεργάτες και αγαπημένους σας.

“Η Πολυφαινόλες Ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.” -Ισχυρισμός Υγείας Ε.Ε.

Ένα ισορροπημένο αγουρέλαιο με αρώματα από γρασίδια, μέτρια φρουτώδης ένταση και πικρή πικάντικη επίγευση. Για το οφέλη που προκύπτουν με βάση των Ισχυρισμό Υγείας χρειάζεται η ημερήσια κατανάλωση 2 κουταλιών (20g).

*Συμπεριλαμβάνετε στο χειροποίητο ξύλινο κουτί: εξατομικευμένο πιστοποιητικό γνησιότητας για τις αριθμημένες φιάλες και ένα κομψό, μοναδικό κεραστήρι.

Οξύτητα: 0.28%

Πολυφαινόλες: 3076 mg/kg *NMR

Συγκομιδή: Oκτώβριος – Νοέμβριος

Ποικιλία: Χωραϊτικη / Ολύμπια, Γορτυνίας

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο