Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τους δικτυακούς τόπους του  https://nomeefoods.gr που ανήκουν και λειτουργούν σε αυτό και τους υποτομείς του ( στο εξής «ΝΟΜΗ»).  Στοχεύει στην ενημέρωση σας για το πώς χρησιμοποιούνται και μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες θα συλλεχθούν από το https://nomeefoods.gr όταν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας  (μεταξύ άλλων μέσω των ιστότοπων των συνεργατών μας), τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / διαγραφή πληροφοριών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από ό,τι περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτή η Πολιτική  δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική εξηγούνται πλήρως στον τομέα των  Όρων Παροχής Υπηρεσιών, τους οποίους σας συνιστούμε να εξετάσετε συμπληρωματικά με την παρούσα. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών των πελατών μας, των δυνητικών μας πελατών και των εργαζομένων μας ή των δυνητικών εργαζομένων μας.

Πως συλλέγουμε τα Δεδομένα σας

Με δική σας ρητή συγκατάθεση, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την επωνυμία της επιχείρησής σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που επιλέγετε ή παρόμοια, όταν  ζητείτε την εκτέλεση μιας υπηρεσίας, όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο και όταν μας αποστέλλετε ερωτήματα μέσω του ιστότοπου μας. Χρησιμοποιούμε την Υπηρεσία Google Analytics και όταν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

Πως διαχειριζόμαστε τα Δεδομένα σας

Η ΝΟΜΗ επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από τη ΝΟΜΗ. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η ΝΟΜΗ θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη, η ΝΟΜΗ θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με  τη ΝΟΜΗ είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nomeefoods.gr είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Προσαλένδου & Δονά, 49100, Κέρκυρα.

Στον ιστότοπο  της ΝΟΜΗΣ χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται με δική σας συγκατάθεση στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ορισμένα cookies χρησιμεύουν ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies και να ελέγχετε τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή σας/στον υπολογιστή σας. Ορισμένα cookies θα αποθηκευτούν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν επ ‘αόριστον. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα πρέπει να σας παρέχει τα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση και τη διαγραφή των cookies από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. H ΝΟΜΗ χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μας.

Πως Χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

A. Συλλογή

(α) Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε  με τη συγκατάθεση σας για να λειτουργήσουμε και να διατηρήσουμε τον ιστότοπο μας, να εκτελέσουμε τη σύμβαση με εσάς και τους πελάτες μας  και  να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Ποτέ δεν θα πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για τη χρήση τους χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Η νομική βάση είναι το άρθρο το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β) και στ) του Γενικού Κανονισμού περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

(β) Εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ για λογαριασμό των πελατών μας, με βάση τις κατηγοριοποιήσεις που έχουμε. Η νομική βάση   είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του GDPR.

(γ) Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν μαζί μας. Η νομική βάση   είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α)  και στ) του GDPR.

B. Χρήση

(α) Προσωπικές Πληροφορίες : Η ΝΟΜΗ δεν θα ενοικιάσει ή  ούτε πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους, χωρίς την ρητή συγκατάθεση σας. Διαθέτουμε περιορισμένα πληροφορίες σας στα μέλη-πελάτες μας και ειδικότερα είναι πιθανό να γνωστοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στους πελάτες μας. Μπορούμε να αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου  της ΝΟΜΗΣ (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας). Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστότοπους μας ή στην υπηρεσία της ΝΟΜΗΣ , όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους της ΝΟΜΗΣ, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστότοπων η ΝΟΜΗ ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες.

(β) Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους ενδιαφερόμενους πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες παραπομπής / εξόδου και διευθύνσεις URL, τύποι πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.). τα πρότυπα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες και αυτές των συνεργατών μας. Τα αποτελέσματα αυτά συνίστανται αποκλειστικά σε μη προσωπικές πληροφορίες. Αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα στο στον ιστότοπο μας (για παράδειγμα, στην συλλογή αποτελεσμάτων), καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, θα δημοσιοποιούνται.  Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στη ΝΟΜΗ συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστότοπο μας, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν εμφανή σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπου ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται επ ‘αόριστον.

(γ) Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η κοινοποίηση των πληροφοριών σας: Η ΝΟΜΗ θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για : (i) συμμόρφωση με το νόμο και τα εύλογα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου,  (ii) την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας ή (iii) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια  της ΝΟΜΗΣ.

(δ) Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε/ εκχωρήσουμε/ μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της εταιρείας) ή οποιοδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων ή / και επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως τα ονόματα πελατών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες των χρηστών που έχουν ληφθεί με την συγκατάθεση σας και διατηρούνται νομίμως κατά την παρούσα Πολιτική και που σχετίζονται με  τη ΝΟΜΗ μπορεί να είναι μεταξύ των στοιχείων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πωλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταβιβάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο εταιρικών εκχωρήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτωχεύσεων, διαλυμάτων, αναδιοργανώσεων, εκκαθαρίσεων, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε, να εκχωρήσουμε, να διαθέσουμε ή να πωλήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους ξεχωριστά, υπό την μορφή προϊόντος. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσεων των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τυχόν επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Γ. Πληροφορίες που συλλέγουμε για λογαριασμό των πελατών μας

α) Συλλέγουμε δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούμε για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων που αφορούν πληροφορίες πελατών μας που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας (με προηγούμενη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ μας) προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα τους. Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους των πελατών μας μέσω του ενημερωτικού δελτίου που θα σας αποστείλουμε, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας σας, του περιεχομένου σελίδας, της δραστηριότητας κλικ / αφής, κίνησης, κύλισης και πληκτρολόγησης (σε ορισμένες περιπτώσεις). Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, η διεύθυνση IP, η δραστηριότητα πληκτρολόγησης και οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν αποθηκεύονται ή δεν μοιράζονται ποτέ με τρίτους.

(β) Πληροφορίες σχετικές με τα δεδομένα που συλλέγονται για τους πελάτες μας: Η  ΝΟΜΗ  συλλέγει πληροφορίες για λογαριασμό των πελατών μας τις οποίες σας κοινοποιούμε. Εάν είστε εγγεγραμμένος στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας μας και δεν επιθυμείτε πλέον να παρακολουθείτε κάποιο από τις ενημερώσεις των πελατών μας, επικοινωνήστε μαζί μας και  ύστερα απευθείας με τον αντίστοιχο πελάτη.

(γ) Ένα άτομο που είναι εγγεγραμμένο στην λίστα μάρκετινγκ  της ΝΟΜΗΣ   που ζητά πρόσβαση ή επιθυμεί να διορθώσει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει ανακριβή δεδομένα πρέπει να κατευθύνει πρώτα σε εμάς και ύστερα να επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο πελάτη, εάν δεν αποκτηθεί καμία απάντηση ή μια τέτοια απάντηση δεν είναι ικανοποιητική. Αν λάβουμε ένα αίτημα βάσει αυτής της διάταξης, θα το χειριστούμε έγκαιρα.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών μας. Η ΝΟΜΗ θα διατηρήσει αυτά τα προσωπικά δεδομένα όπως είναι απαραίτητο για να συμμορφωθεί με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσει διαφορές και να επιβάλει τις συμφωνίες μας.

Δ. Πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους.

Τεχνολογίες όπως: cookies, beacons, ετικέτες και σενάρια χρησιμοποιούνται από τους συνεργάτες μας, τις υπηρεσίες analytics ή τους παρόχους υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάλυση των τάσεων, στη διαχείριση των ιστότοπων, στην παρακολούθηση των κινήσεων σας γύρω από τους ιστότοπους και στη συγκέντρωση δημογραφικών πληροφοριών σχετικά με το σύνολο των χρηστών μας. Μπορεί να λαμβάνουμε αναφορές βασισμένες στη χρήση αυτών των τεχνολογιών από αυτές τις εταιρείες σε ατομική αλλά και σε συγκεντρωτική βάση.

Ε. Νομική βάση για την επεξεργασία

Η επεξεργασία των δεδομένων σας για λογαριασμό των πελατών μας βρίσκεται στα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα σας, ούτε διακινδυνεύεται η προστασία δεδομένων ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. Τα νόμιμα συμφέροντά μας περιλαμβάνουν συνήθως: τη βελτίωση, τη διατήρηση, την παροχή και την ενίσχυση της τεχνολογίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας διασφαλίζοντας την ασφάλεια των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας καθώς και την καλύτερη χρήση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ.

Όπως περιγράφεται παραπάνω, για μεγάλο μέρος των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς, ενεργούμε ως επεξεργαστές τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους πελάτες-μελη μας, όπως επίσης και περιορισμένα δεδομένα των ιδίων θα κοινοποιούνται σε εσάς (βλ. υπ’αριθμ. 3Α και 3Β). Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε δικαιώματα προστασίας δεδομένων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε εσάς σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο ή έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων σας από εμάς ως επεξεργαστής εξ ονόματος των μεμονωμένων μελών μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν δεν θέλετε πλέον να επικοινωνήσετε με κάποιον από τα μέλη-πελάτες μας μέσω των Υπηρεσιών μας, απενεργοποιήστε την εγγραφή σας απευθείας από το ενημερωτικό δελτίο αυτού του μέλους ή επικοινωνήστε άμεσα με το μέλος για να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να καταργήσουμε ή να ενημερώσουμε τα στοιχεία σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και μετά την ειδοποίηση προς το μέλος σχετικά με το αίτημά σας.

Αντιμετωπίζουμε όλα τα αιτήματα που λαμβάνουμε από άτομα που επιθυμούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Μπορούμε να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προκειμένου να μας βοηθήσετε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο αίτημά σας.

Η κοινοποίηση των πληροφοριών σε εσάς γίνεται με συναίνεση των πελατών μας, και αφορά μόνο την ενημέρωση σας και την επικοινωνία σας με αυτούς. Οποιαδήποτε παράνομη και χωρίς συναίνεση χρήση, κοινοποίηση, επεξεργασία ή συλλογή των δεδομένων των πελατών μας θα επισύρει τις αντίστοιχες νόμιμες κυρώσεις.

Πρόσβαση Τρίτων Προσώπων

Η ΝΟΜΗ δεν θα ενοικιάσει  ούτε πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους και δεν θα κοινοποιήσει (εκτός για τους λόγους που αναφέρονται στην Παρούσα) τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Κοινοποιούμε μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ορισμένου πελάτες μας ανάλογα με την κατηγοριοποίηση των αναγκών σας. Δεν κοινοποιούμε για άλλους λόγους τα στοιχεία σας στους πελάτες μας, παρά μόνο για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και μηνυμάτων μάρκετινγκ. Ενδεχόμενη παραβίαση από την πλευρά των πελατών μας επιφέρει τις αντίστοιχες κυρώσεις του νόμου σε βάρος τους.

Η κοινοποίηση των πληροφοριών σε εσάς γίνεται με συναίνεση των πελατών μας, και αφορά μόνο την ενημέρωση σας και την επικοινωνία σας με αυτούς. Οποιαδήποτε παράνομη και χωρίς συναίνεση χρήση, κοινοποίηση, επεξεργασία ή συλλογή των δεδομένων των πελατών μας θα επισύρει τις αντίστοιχες νόμιμες κυρώσεις.

Αποθηκεύουμε πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου  της ΝΟΜΗΣ, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας. Η εταιρία αυτή δεν έχει σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε την εταιρία Fusioned Ltd. Company,με έδρα 21 Poplar Hill, Walton on the Wolds, Loughborough, Leicestershire, LE12 8JD – United Kingdom  για την υποστήριξη των διακομιστών μας. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της ιστοσελίδας μας είναι το «WordPress», λογισμικό αναπτυσσόμενο από την εταιρία Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, United States of America. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Πως προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω  της ΝΟΜΗΣ μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Η ΝΟΜΗ βάζει ως πρώτη προτεραιότητα της την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας από τρίτους κακόβουλους χρήστες: α)  Έχει λάβει  έγκυρο πιστοποιητικό προστασίας από την cPanel, Inc Certification Authority σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου του, β) η ΝΟΜΗ και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν τα τελευταία ενημερωμένα Firewall και προγράμματα Antivirus.

Η ΝΟΜΗ παρότι προσπαθεί για  την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, αλλά δεν μπορεί να διασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας  που μεταφέρετε  στη ΝΟΜΗ ή να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σας στη ΝΟΜΗ δεν ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ( να έχουν αποκαλυφθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί) τρίτοι παραβιάζοντας οποιαδήποτε από τις τυποποιημένες φυσικές, τεχνικές ή διαχειριστικές εγγυήσεις. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τα διαπιστευτήρια σύνδεσης) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας μας κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και σχετικές τεχνολογίες διαθέσιμες από το WordPress. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

 Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nomeefoods.gr. .

Σε περίπτωση που οι προσωπικές σας πληροφορίες παραβιασθούν,  η ΝΟΜΗ θα ειδοποιήσει αμέσως τους ενδιαφερόμενους  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Σύμφωνα με το GDPR τα δικαιώματά σας έχουν ως εξής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας σε λεπτομέρειες εδώ :

Α) το δικαίωμα ενημέρωσης · ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών να ενημερωθεί για την συλλογή, χρήση, επεξεργασία των δεδομένων του από εμάς.

Β) το δικαίωμα πρόσβασης · ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγουμε για το πρόσωπο του, για όσο διάστημα τα διατηρούμε. Αντιμετωπίζουμε αιτήματα πρόσβασης σε θέματα σύμφωνα με το GDPR (ένα μήνα από την κοινοποίηση/γνωστοποίηση του αιτήματος σε εμάς).

Γ) το δικαίωμα της διόρθωσης · η ΝΟΜΗ επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, περιορίζουν την επεξεργασία, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στη ΝΟΜΗ.

Δ) το δικαίωμα διαγραφής∙ βλέπε ανωτέρω (Γ)

Ε) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · βλέπε ανωτέρω (Γ)

ΣΤ) το δικαίωμα φορητότητας ·

Ζ) το δικαίωμα εναντίωσης. και

Η) το δικαίωμα να μην υπόκεινται τα δεδομένα σας σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/) εάν αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα δεδομένα σας.

Επίλυση διαφορών

Σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ και  ΕΕ-ΗΠΑ, η ΝΟΜΗ δεσμεύεται να επιλύσει καταγγελίες σχετικά με το απόρρητο και τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τέτοια θέματα δεδομένων, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση: info@nomeefoods.gr. Εάν η ερώτησή σας ή η ανησυχία σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω αυτής της διαδικασίας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Διατήρηση των πληροφοριών σας.

(α) Εάν ζητήσετε την παροχή υπηρεσίας μέσω του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητες για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να εκτελέσουμε τις συμφωνίες μας.

(β) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται αλλά όχι περισσότερο από δύο (2) έτη μετά την υποβολή του μηνύματος σας.

(γ) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, η ΝΟΜΗ δεν συλλέγει ή δεν ζητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nomeefoods.gr

Διαδικασίες γνωστοποίησης

Αποτελεί πολιτική μας να παρέχουμε σε εσάς πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής κοινοποίησης της ειδοποίησης στον ιστότοπο μας, ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από το αν οι ειδοποιήσεις αυτές απαιτούνται από το νόμο ή αφορούν εμπορικές ή άλλες συναφείς με την επιχείρηση σκοπούς, όπως καθορίζεται από τη ΝΟΜΗ  κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ανά πάσα στιγμή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την υπηρεσία  της ΝΟΜΗΣ, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου τους. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από την υπηρεσία μας σε άλλο ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική μας δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων μερών. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και πολιτικές αυτού του τρίτου μέρους. Ωστόσο έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνεργάτες μας, στον βαθμό του εφικτού, είναι σύννομοι με το GPDR.

 

Συνδρομή, Μηνύματα μάρκετινγκ και Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter)

Σύμφωνα με το GDPR, λαμβάνοντας την ρητή σας συγκατάθεση μπορούμε να αποστέλλουμε μηνύματα σε οποιονδήποτε εγγράφεται στο ενημερωτικό μας δελτίο ή στη λίστα αλληλογραφίας μάρκετινγκ. Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Συλλέγουμε μόνο ορισμένα στοιχεία για εσάς, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην σχετική ενότητα παραπάνω. Οποιαδήποτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, γίνονται έτσι μέσω ενός παρόχου υπηρεσιών email marketing software (EMS). Ένας πάροχος EMS είναι μια εταιρία υπηρεσιών λογισμικού / εφαρμογών τρίτων που επιτρέπει στους εμπόρους να στέλνουν πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια λίστα χρηστών.

Τα μηνύματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε για λογαριασμό των πελατών μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους με δυνατότητα αναζήτησης ή παρόμοιες τεχνολογίες διακομιστών, προκειμένου να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των συνδρομητών στα μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπου χρησιμοποιούνται, τέτοια μηνύματα μάρκετινγκ μπορούν να καταγράφουν μια σειρά δεδομένων όπως, ημερομηνίες, διευθύνσεις, διευθύνσεις IP, ανοίγματα, κλικ, προωθητικά, γεωγραφικά και δημογραφικά δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα, μέσα στα όριά τους, θα δείχνουν τη δραστηριότητα που κάθε συνδρομητής έκανε για αυτή την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε είναι σύμφωνα με το GDPR. Σας παρέχουμε μια εύκολη μέθοδο για να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (διαγραφή) ή να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις / τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ανά πάσα στιγμή. Δείτε εντός των μηνυμάτων μάρκετινγκ για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαγραφής ή διαχείρισης των προτιμήσεών σας. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από όλες τις λίστες του MailChimp ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο (http://jamieking.co.uk/blog/cyber-security/my-cyber/unsubscribe-from-all-global-mailchimp-lists.php), διαφορετικά επικοινωνήστε με τον πάροχο του EMS.

Ο παροχέας EMS μας είναι το MailChimp, μια εταιρεία του όμιλου Rocket Science Group, με έδρα την Ponce City Market, Atlanta, Georgia, USA.

Διατηρούμε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με εσάς στο σύστημα EMS :

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Το όνομα σας
  • Χρόνος και ημερομηνία συνδρομής

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Like του Facebook και άλλα γραφικά στοιχεία που λειτουργούν στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP και τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να ενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία. Τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στον ιστότοπό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του οργανισμού που τις παρέχει.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας

 Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν αλλάζουμε την πολιτική με ουσιαστικό τρόπο, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με  προειδοποιητική ειδοποίηση στον ιστότοπό μας, προτού η αλλαγή ενεργοποιηθεί, ο εκάστοτε χρήστης θα ενημερωθεί στην παρούσα σελίδα ή με άλλα μέσα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική μας , τις πρακτικές αυτού του δικτυακού τόπου μας ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nomeefoods.gr ή στείλτε μας στη διεύθυνση στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Προσαλένδου & Δονά, 49100, Κέρκυρα, υπόψη της εταιρείας μας.

Περαιτέρω Πληροφορίες