Αγρόκτημα Ζωής

Χαλδούπη 10, Λάρισα - Λάρισα 41335 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 24105 52300 +30. 6937 32 41 25 info@zoesfarm.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η Εταρία Μας

Το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιειται από το 2012.

Οραματιζόμαστε, καλλιεργούμε, παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Είμαστε οι ίδιοι παραγωγοί καρπών Αρώνιας, πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, στην περιοχή της Λάρισας.

Ο καρπός της Αρώνιας ανήκει στην κατηγορία των υπερτροφών (super foods) χάρις στην υψηλή περιεκτικότητα που διαθέτει σε θρεπτικές ουσίες και στη μεγάλη ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για την ποιοτική τροφή μας ενθάρρυνε να ασχοληθούμε με την μεταποίηση της παραγωγής μας και σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα προχωρήσαμε στην παραγωγή νέων προϊόντων, με ισχυρισμό υγείας, σύμφωνα με τον επίσημο διατροφικό ισχυρισμό της EFSA (EU Regulation 432/2012).

 

Τι Παράγουμε

 

Μαρμελάδες

Στο «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ» παρασκευάζουμε χειροποίητες μαρμελάδες σε συνδυασμό με άλλα φρούτα βιολογικής ή ελεγχόμενης καλλιέργειας από αγροκτήματα της περιοχής μας. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά με τον παραδοσιακό τρόπο, σε εργαστήριο, σε μικρές ποσότητες, έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα φρούτα. Το άρωμα και η γεύση των φρούτων κάνει τις μαρμελάδες μας μοναδικές.

Μπάρες

Οι σημαντικές ιδιότητες της Αρώνιας μας οδήγησαν να την αξιοποιήσουμε παρασκευάζοντας και «ενεργειακές μπάρες», που αποτελούν ένα ιδανικό ενεργειακό σνακ προσφέροντας την φυσική ενέργεια που χρειαζόμαστε για τις καθημερινές μας δραστηριότητές (εργασία, αθλητισμός, μελέτη μαθητών και σπουδαστών κλπ).

Aποξηραμένη Αρώνια

Επίσης, το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ», προσφέρει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε την Αρώνια σε αποξηραμένη μορφή, που είναι πιο γλυκιά στη γεύση σε σχέση με τη νωπή και κάνει πιο πλούσιο και θρεπτικό το πρωινό μας μέσα στα δημητριακά ή το γιαούρτι.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο