Αλάτι Φλώρος

Μαυροκορδάτου 7 Μεσολόγγι +30. 26310 25854 alatifloros@gmail.com
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η εταιρία “Φλώρος” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το αλάτι. Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο Μεσολόγγι, γνωρίζουμε τα πάντα για το καλύτερο προϊόν της περιοχής μας: το αλάτι. Το βλέπουμε κάθε χρονιά να στεγνώνει κάτω από τον ελληνικό ήλιο, να συλλέγεται από τους ειδικευμένους εργάτες, ξέρουμε την ποιότητα του, τις χρήσεις του, τις ωφέλιμες ιδιότητες του, την μοναδική γεύση του. Ξέρουμε την αφρίνα, το εκλεκτότερο παράγωγο των αλυκών, το αλάτι στην καθαρότερη μορφή του, το πλέον νόστιμο και υγιεινό.

Το 2012 ξεκινήσαμε την εταιρία “Φλώρος”, με σκοπό να γνωρίσουμε στο ελληνικό και ξένο κοινό το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι Μεσολογγίου, ένα προϊόν που παράγεται στις αλυκές Μεσολογγίου. Επιλέξαμε να προσφέρουμε στο κοινό το αλάτι στην αγνότερη μορφή του, χωρίς καμία επεξεργασία, χωρίς αφαίρεση της υγρασίας του, μεταβολή του μεγέθους του κόκκου του ή προσθήκη χημικών. Διαλέξαμε, με βάση την γνώση και την εμπειρία μας, να προσφέρουμε το γέννημα της ελληνικής θάλασσας και του ελληνικού ήλιου ως έχει, όπως παράγεται με φυσικές διαδικασίες στις αλυκές Μεσολογγίου, με εγγύηση στην ποιότητα, με δουλειά που γίνεται με το χέρι, με σεβασμό στην παράδοση και με μεράκι για το προϊόν.

Η εταιρία μας προσφέρει το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι και την αφρίνα Μεσολογγίου σε διάφορες συσκευασίες και μίγματα, κατάλληλα για όλες τις χρήσεις και όλες τις απαιτήσεις.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο