Αλίπαστα Λαλάς

Παντέλι, Λέρος - Δωδεκάνησα 85400 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 22470 23901 info@lalaspasta.gr
Επικοινωνήστε
με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Τρείς γενιές τώρα, βασική ασχολία της οικογένειας μας είναι το εμπόριο φρέσκων ψαριών. Ο παππούς και ο πατέρας μας άνοιξαν το πρώτο ιχθυοπώλειο στο νησί μας και προμηθεύονταν πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια από τους ντόπιους ψαράδες.

Εμείς, η Τρίτη γενιά πια αποφασίσαμε να διατηρήσουμε το ιχθυοπωλέιο της οικογένειας μας αλλά και να αποκτήσουμε τη Βιοτεχνία Αλίπαστων Ψαριών. Συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όλη την πρώτη ύλη μας να την προμηθευόμαστε από τον τόπο μας, όχι μόνο για να στηρίζουμε την τοπική οικονομία, αλλά και γιατί τα ψάρια της θάλασσάς μας έχουν άλλη γευση.

Το πάστωμα των ψαριών γίνεται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο και η ωρίμανση των ψαριών είναι καθ’όλα φυσική, χωρίς εμείς να παρεμβαίνουμε με κανένα άλλο μέσο.

Το καθάρισμά τους καθώς και η συσκευασία των προϊόντων, γίνεται με χειροποιήτο τρόπο, σεβόμενοι όμως πάντα όλους τους κανόνες υγιεινής που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί, που κάθε χρόνο μας ελέγχουν και μας πιστοποιούν.

Έτσι ο παστός κολιός, ο γαύρος ο γουρλομάτης, μια ποικιλά που υπάρχει μόνο στα νερά μας, το μαρινάτο σκουμπρί και τα λέρικα χταπόδια που γίνονται ξυδάτα, ήταν γεύσεις που μέχρι πρόσφατα μόνο εμείς γευόμασταν, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει όλοι σας να γευτείτε.

Καλή σας απόλαυση.

 

For three generations, the main occupation of our family is trading fresh fish. Our grandfather and father opened the first fish market on the island and always supplying the freshest fish from our local fishermen.

Being the third generation, we decided to keep the fish shop of our family and create «Lalas» salted fish industry. We keep continuously choosing the moest fresh raw material from our island, not only to support the local economy, but also because the fish in our seas have a different taste.

The process of making salted fishes is mady by the traditional way and the maturation of fish is in all natural, without using inapropriate ingredients.

After cleaning them we package the products in a hand made way, but we always respect all hygiene requirements as recommended by our experts who each year they check and confirm us.

In other words our salted mackerel, anchovy the Argentines, a variety which exists only in our water, the marinated mackerel and marinated octopus made with vinegar, were flavors that until recently only we were tasting, but we believe that everyone deserves to have a try and taste.

Διαβαστε Περισσοτερα

Επικοινωνηστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο