Χριστόπουλος Ποτοποιΐα

Φορμίωνος 5 - Καλαμάτα 241 00 - ΕΛΛΑΔΑ 2721 089400 info@christopoulos1958.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Άρρηκτα συνδεδεμένα με την παράδοση και την ιστορία μας το Ούζο και το Τσίπουρο μοιάζουν να περικλείουν την Ελλάδα σε 2 μόνο λέξεις. Γεύση από άνοιξη και θάλασσα το πρώτο και από φθινόπωρο και βουνό το δεύτερο, μας συντροφεύουν σε στιγμές στολισμένες με γέλια, φωνές, μουσικές και γευστικές εκρήξεις.

Αλλά πέρα από τους συναισθηματικούς λαβυρίνθους που μας οδηγούν κρύβουν και μικρά μυστικά που βελτιώνουν όχι μόνο την διάθεση αλλά και την υγεία μας.

Το Ούζο και το Τσίπουρο Χριστόπουλος είναι κομμάτια της μεσσηνιακής γης, δημιουργούνται από τα πιο αγνά υλικά που έχει να προσφέρει ο τόπος μας και νερό από τον Ταΰγετο. Κομμάτια μιας παράδοσης μισού αιώνα πλέον μας, υπόσχονται ταξίδια αυθεντικότητας και γνήσιας γεύσης χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς. Και τα πραγματοποιούν!

Όταν σκεφτόμαστε τις  λέξεις ούζο, τσίπουρο, λικέρ και μπράντι έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις… αρώματα και γεύσεις, στιγμές με χαρούμενα πρόσωπα, παρέες και κεράσματα.

Εισπνέουμε Ελλάδα, παράδοση, οικογένεια και εκπνέουμε μνήμες αλλοτινές και πρόσφατες.  Την γιαγιά και τον πάππου στην αυλή, τον μπαμπά στο καφενείο και την μαμά με τις γειτόνισσες στο σαλόνι, εμάς… στην ταβέρνα, στο ουζερί, στον ήλιο και την  θάλασσα ένα καλοκαίρι, και την παρέα ένα βράδυ κάπου, κάπως, κάποτε.

Και όταν σκεφτόμαστε όλα αυτά με την επωνυμία Χριστόπουλος ξέρουμε ότι έχουμε απολαύσει το καλύτερο που έχει να προσφέρει η μεσσηνιακή γη κλεισμένο σε ένα μπουκάλι. Μια οικογενειακή παράδοση που κρατά πάνω από μισό αιώνα και μας προσφέρει αυθεντικές γεύσεις, αγνά υλικά και μυστικές συνταγές που φέρνουν χαμόγελα ακόμα και την επόμενη μέρα!

Η μέθοδος είναι παντού η ίδια. Η συνταγή, τα συστατικά, η μαεστρία του αποσταγματοποιού και η παραγωγή … αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος, τα «χέρια», τα υλικά, το μεράκι. Αυτό που διαφέρει είναι η ιστορία, η παράδοση, η αφοσίωση και η ειλικρίνεια.

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο