Λίγα λόγια για τον παραγωγό Corfu Beer

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία “Corfu Beer “ είναι το πρώτο ζυθοποιείο στην Ελλάδα που τόλμησε να παράγει μπύρα τύπου Real Ale δηλαδή ένα φυσικό ζωντανό προϊόν που μεταφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες στο ποτήρι του καταναλωτή.

Παράγουμε μπύρες για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με μεράκι , χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα τα καλύτερα συστατικά, εξασφαλίζοντας τη ποιότητα και την γεύση. Η διαδικασία παραγωγής γίνεται με φυσικό τρόπο δίχως πρόσθετα!

Το ζυθοποιείο μας βρίσκεται στο χωριό Αρίλλας βορειοδυτικά στην Κέρκυρα και είναι ένα σημαντικό μέρος της τοπικής κοινωνίας. Φτιάχτηκε με την καλύτερη τεχνολογία έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας.

Χρησιμοποιούμαι επιλεγμένους λυκίσκους από όλο τον κόσμο για τα διάφορα χαρακτηριστικά και το άρωμα που προσφέρουν στις μπύρες μας. Αυτό βοηθά να δώσει στις μπύρες μας αυτές τις πολύ ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα!

Το κριθάρι είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό της μπύρας όπου δίνει το ανάλογο χρώμα με το καβούρδισμα του, όσο πιο καβουρδισμένο τόσο πιο σκουρόχρωμη η μπύρα που θα παραχθεί.

Προϊόντα του παραγωγού Corfu Beer θα βρείτε στις κατηγορίες: ΜπύρεςΑναψυκτικά
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.