Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Culta Terra στα λατινικά σημαίνει καλλιεργήσιμη γη και δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Η μονάδα μας λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια, προσφέροντας καθημερινά φρέσκα προϊόντα μανιταριού στο καταναλωτικό κοινό της Κρήτης και όλης της Ελλάδας.

Οι μελέτες και τα σχέδια κατασκευής ξεκίνησαν το 2010 και ολοκληρώθηκαν το 2012, οπότε και ξεκίνησε η υλοποίησή της. Πρόκειται για μια πρωτότυπη μονάδα παραγωγής μανιταριών και από τις πιο σύγχρονες σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται στο Ρέθυμνο, στην τοποθεσία Γιαννούδι, δέκα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Αποτελείται από 12 θαλάμους παραγωγής μανιταριών, γραφεία, μονάδες ψύξης και συσκευασίας. Η καλλιέργεια των μανιταριών γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα, πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και διασφαλίζοντας την ποιοτική παραγωγή και τη θρεπτική τους αξία.

Στην Culta Terra καλλιεργούμε τα γνωστά σε όλους γευστικά μανιτάρια πλευρώτους, αλλά και την πολλή ιδιαίτερη και πεντανόστιμη, γεμάτη θρεπτικά συστατικά, λεντινούλα. Η ποσότητα των μανιταριών που παράγουμε ανέρχεται στους τρεις έως και έξι τόνους το μήνα και η παραγωγή μας γίνεται δώδεκα μήνες το χρόνο. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να τροφοδοτούμε την αγορά με τα πιο φρέσκα μανιτάρια, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Με τη γνώση και την εμπειρία μας, φροντίζουμε να φτάνουν στο τραπέζι σας τα πιο γευστικά και εγγυημένα για την ποιότητά τους μανιτάρια.

Η Culta Terra, σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς μανιταριών σ’ όλη την Ελλάδα, σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων μανιταριού, αλλά και το ειδικό υπόστρωμα για να μπορείτε να παράγετε τα δικά σας μανιτάρια, στο σπίτι σας.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο