Delicious Crete

Μεσσαρας 27, Ηρακλειο - Κρητη - ΕΛΛΑΔΑ E: info@deliciouscrete.com http://www.deliciouscrete.com
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Delicious Crete

Η αγάπη μας για το ευλογημένο μας νησί.

Η λατρεία μας για το καλό φαγητό, τις νόστιμες, ποιοτικές και «ψαγμένες» γεύσεις.

Μια απλή σκέψη η οποία αποτυπώθηκε σε χαρτί και σιγά σιγά οδήγησε στη δημιουργία ενός γευστικού προορισμού. 

Την δημιουργία του Delicious Crete.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο ίδιο μας το νησί και τους αμέτρητους διατροφικούς θησαυρούς του, τους οποίους ψάξαμε, συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε μα πολύ περισσότερο θέλουμε να μοιραστούμε.

Έχοντας σαν προτεραιότητα τη γεύση αλλά και την ενίσχυση των μικρών τοπικών επιχειρήσεων, γυρίσαμε  απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί και σας παρουσιάζουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει. 

Γεύσεις γνωστές, γεύσεις άγνωστες, συνδυασμοί πρωτότυποι, ξεχωριστοί που συναρπάζουν και τον ποιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η Κρητική παράδοση, η ποιότητα και το μεράκι των ανθρώπων , μέσα από συζητήσεις, αναζητήσεις, ζυμώσεις, δημιουργούν προϊόντα γευστικά και αισθητικά μοναδικά, τα οποία βασίζονται στις παλιές αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. 

Γιατί όπως ακριβώς και η γλώσσα, έτσι και η μαγειρική, μέσα από την παράδοση, διατηρείται, μεταλλάσσεται  προσαρμόζεται, και εμπλουτίζεται… 

Για αυτό και παραμένει ζωντανή…. 

Company mission:

Η αγάπη μας για το ευλογημένο μας νησί.

Η λατρεία μας για το καλό φαγητό, τις νόστιμες, ποιοτικές και «ψαγμένες» γεύσεις, καθώς και η μοναδικότητα της Κρητικής διατροφής και των  θησαυρών  της,  πλούσιων σε διατροφική και πολιτιστική αξία, τους οποίους οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλο τον κόσμο. Αν και ήδη γνωστή στους περισσότερους, η Κρητική διατροφή εμπλουτίζεται  και εξελίσσεται  συνεχώς, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις του σήμερα, διατηρώντας άρρηκτη την σχέση της με την παράδοση. 

Αυτή λοιπόν η απλή σκέψη, αποτυπώθηκε σε χαρτί και σιγά σιγά οδήγησε στη δημιουργία ενός γευστικού προορισμού. 

Την δημιουργία του Delicious Crete.

Philosophy:

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο ίδιο μας το νησί και τους αμέτρητους διατροφικούς θησαυρούς του, τους οποίους ψάξαμε, συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε μα πολύ περισσότερο θέλουμε να μοιραστούμε.

Έχοντας σαν προτεραιότητα τη γεύση την γνωστοποίηση της Κρητικής διατροφής σε όλο τον κόσμο,  αλλά και την ενίσχυση των μικρών τοπικών επιχειρήσεων, γυρίσαμε  απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί και σας παρουσιάζουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει. 

Γεύσεις γνωστές, γεύσεις άγνωστες, συνδυασμοί πρωτότυποι, ξεχωριστοί που συναρπάζουν και τον ποιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η Κρητική παράδοση, η ποιότητα και το μεράκι των ανθρώπων , μέσα από συζητήσεις, αναζητήσεις, ζυμώσεις, δημιουργούν προϊόντα γευστικά και αισθητικά μοναδικά πρωτοπόρα , τα οποία βασίζονται στις παλιές αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. 

Γιατί όπως ακριβώς και η γλώσσα, έτσι και η μαγειρική, μέσα από την παράδοση, διατηρείται, μεταλλάσσεται, προσαρμόζεται, και εμπλουτίζεται και εξελίσσεται … 

Για αυτό και παραμένει ζωντανή…. 

Quality assurance:

Θέλοντας να διατηρήσουμε δεμένη τη σχέση και την εμπιστοσύνη μεταξύ εμάς και των επισκεπτών -πελατών μας , ελέγχουμε  για την διασφάλιση  της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής , των προϊόντων της Delicious Crete . Έχοντας προσωπική επαφή με τους προμηθευτές μας, ελέγχουμε τόσο τα παραγόμενα προϊόντα όσο και το ότι δημιουργούμε μαζί δικές μας μοναδικές και αποκλειστικές παρασκευές. 

Social Responsibility:

Η Delicious Crete έχει ευαισθησίες… 

Πάνω από όλα βάζουμε τη σχέση μας για τον άνθρωπο και το  περιβάλλον.

Τόσο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εταιρία μας, όσο  και ο απλός συνάνθρωπος είναι παράγοντες τους οποίους βάζουμε σε προτεραιότητα. 

Ανάμεσα στις συνεργασίες μας συγκαταλέγουμε με  υπερηφάνεια την συνεργασία μας με μη κερδοσκοπικές κινησεις όπως τη  WISE GREECE, ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ, Στέγες Ανηλίκων σε Ηράκλειο και Αθήνα, Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Ηράκλειο, Αθήνα , Χαλκίδα και αλλα, όπου την εξασφαλίζουνται οι διατροφικές ανάγκες Ιδρυμάτων και Οργανισμών που υποστηρίζουν παιδιά, αστέγους και ηλικιωμένους. 

Από την άλλη, η  οικολογική  μας συνείδηση και η ευαισθησία μας  για τον τόπο μας, για τη διατήρηση του όσο το δυνατόν καθαρότερου,  μας οδηγεί  στην ευθύνη όχι μόνο ως προς το τελικό προϊόν αλλά και κατά την  παραγωγική διαδικασία. 

Για αυτό το λόγο η Delicious Crete χρησιμοποιεί την ελάχιστη δυνατή ποσότητα σε χαρτί, αναλώσιμα και παντός είδους υλικά, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον, για την ελαχιστοποίηση αποβλήτων και άχρηστων υλικών. 

Δοκιμάστε και εσείς λιγάκι από … «Κρήτη»  …

Καλή απόλαυση!

 

 

Προϊόντα του παραγωγού Delicious Crete θα βρείτε στις κατηγορίες: Αρωματικά ΕλαιόλαδαΕλαιόλαδο Εξαιρετικό ΠαρθένοΑγουρέλαιο
Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.