Ελαιόκαρπος

Φ. Γκινοσάτη 97, Μεταμόρφωση - Αττική 14452 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 210 2842983 F. +30. 210 2845746 info@eleokarpos.com
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Ο ελαιόκαρπος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο 63 στρεμμάτων ελαιώνας βρίσκεται πάνω στην ακτογραμμή της Αυλίδας στην Εύβοια. Το νέο Kleolia και Kleolia Silver, είναι δύο, ψυχρής έκθλιψης, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Παράγονται αποκλειστικά με φυσικές τεχνικές και διαθέτουν την επίσημη πιστοποίηση για τα βιολογικά προϊόντα.

 

Ο Ελαιώνας Μας

Πριν από μισό αιώνα περίπου, χίλια ελαιόδενδρα Μεγαρίτικης ποικιλίας φυτεύτηκαν στο οικογενειακό κτήμα μας στην ιστορική Αυλίδα της Έυβοιας, από τον πατέρα μας Κυριάκο Μαρκίδη.

Το όραμά του, με το πέρασμα του χρόνου, έχει αποκτήσει γερές ρίζες. Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε μόνο παραδοσιακά μέσα στην καλλιέργεια του ελαιώνα μας, διατηρώντας τον αγνό.

Καλλιεργούμε αποκλειστικά με φυσικές μεθόδους και παράγουμε πάντα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Παράγουμε το λάδι μας, με αγάπη για την ελιά και τους καρπούς της.

 

Η Φιλοσοφία Μας

Η κάθε λεπτομέρεια για εμάς είναι σημαντική. Από την καλλιέργεια του ελαιώνα, τη συγκομιδή, τη σωστή απόσταξη, ως την καλαίσθητη συσκευασία των προϊόντων μας. H προσήλωσή μας στη λεπτομέρεια και η εστίαση στο να καλλιεργούμε μόνο με φυσικά μέσα, με σεβασμό στη γη μας, τα δέντρα μας και το ελαιόλαδό μας, είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας. Το λάδι μας είναι προϊόν χαράς και σας προσκαλούμε να το γευθείτε.

 

Το Όραμά Μας

Στοχεύουμε όχι μόνο στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας αλλά και στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσής τους.

Μέσα στο πρόγραμμά μας είναι να λάβουμε μέρος σε διαγωνισμούς, εγχώριους αλλά και διεθνείς και να αποσπάσουν τα ελαιόλαδά μας τα βραβεία που θα “σφραγίσουν” το άριστο της ποιότητάς τους.

Έχουμε επίσης “στα σκαριά” δύο ακόμα ελαιώνες με νέες ποικιλίες ελιάς ώστε να διανθίσουμε έτσι την γκάμα των προϊόντων μας.

Η καλλιέργειά μας θα παραμένει πάντα, ωστόσο, περιορισμένης έκτασης, ώστε να έχουμε τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής μας.

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο