ena ena

Φλέμινγκ 50, Μαρούσι - Αθήνα 15125 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@hellenicfields.gr https://enaena.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό ena ena

Δύο παιδικοί φίλοι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μία επαγγελματική πορεία, έχοντας έναν κοινό στόχο και σκοπό: Με κύριο γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στην αγνότητα της ελληνικής φύσης να δημιουργήσουμε προϊόντα πλούσια σε γεύση, σε άρωμα, σε θρεπτική αξία. Προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας και τιμάνε την ελληνική μεσογειακή διατροφή. Προϊόντα κυρίως φτιαγμένα με πάθος και μεράκι από εμάς.

Είμαστε οι ίδιοι ελαιοπαραγωγοί και παραγωγοί των βοτάνων μας, παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις για την ανώτερη ποιότητά τους. Εργαζόμαστε με πάθος. Εκπαιδευόμαστε, βρισκόμαστε στα σημεία παραγωγής, συνεργαζόμαστε, μαθαίνουμε στην πράξη, φροντίζουμε τους ελαιώνες μας, τα χωράφια, τους συνεργάτες μας, παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Στεκόμαστε σε όλα τα στάδια παραγωγής, ενεργοί εργάτες και άγρυπνοι ελεγκτές, για να εξασφαλίζουμε κάθε ένας από εμάς την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και τη διατήρηση της αγνότητας της φύσης που καλλιεργούμε.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μελισσοκόμους απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια και με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη τους για αγνά ποιοτικά προϊόντα. Οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους, σέβονται τις παραδόσεις και τους ανθρώπους. Φροντίζουν τη γη τους με μεράκι και είναι περήφανοι για το εξαιρετικής ποιότητας μέλι τους.

Φροντίζουμε “ena ena” τους ελαιώνες μας σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες τους

Οι ελαιώνες μας ανήκουν σε διαφορετικά σημεία της χώρας, με διαφορετικό υψόμετρο, διαφορετική σύσταση καλλιεργήσιμης γης, διαφορετικό μικροκλίμα –θερμοκρασία, υγρασία, περιόδους ηλιοφάνειας, βροχοπτώσεις –διαφορετικές ανάγκες. Κάθε ελαιώνας μας είναι μοναδικός και η φροντίδα του απαιτεί μοναδική προσέγγιση. Με προσήλωση στις αρχές της προστασίας του περιβάλλοντος και της ελάχιστης δυνατής παρέμβασης, φροντίζουμε τους ελαιώνες μας, έναν προς έναν, προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις τους, ώστε να αποφεύγουμε τις ασθένειες, τη χορήγηση περιττών λιπασμάτων ή φαρμάκων, την εξοικονόμηση νερού, διαφυλάσσοντας με τις πρακτικές αυτές όχι μόνο τους ελαιώνες μας αλλά και την ισορροπία της φύσης. Ακολουθούμε Ολοκληρωμένη Διαχείριση σε κάθε ελαιώνα μας ώστε να συμβάλλουμε στην αειφορική διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και του τοπίου, παρέχοντας παράλληλα στους καταναλωτές –πελάτες μας υγιεινά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Επιλέγουμε “ena ena” τους συνεργάτες μας με αυστηρά κριτήρια

Γνωρίζουμε και επιλέγουμε τους συνεργάτες μας στους ελαιώνες, στο χωράφι, στο ελαιοτριβείο, στην εμφιάλωση, στη συσκευασία, τους μελισσοκόμους μας, τους βοηθούς μας σε όλα τα στάδια παραγωγής, με πολύ αυστηρά κριτήρια. Είναι άνθρωποι που έχουν επιλεγεί τόσο για την ακεραιότητά τους ως επαγγελματίες όσο και για την αστείρευτη αγάπη τους για αγνά ποιοτικά προϊόντα. Διέπονται από τους ίδιους προσωπικούς κώδικες δεοντολογίας. Τιμούν τη δουλειά τους και δένονται με το προϊόν τους. Στεκόμαστε πλάι τους, βρισκόμαστε πάντα μαζί προσφέροντας ο ένας προς τον άλλον βοήθεια, γνώσεις, τεχνογνωσία και εμπειρία. Με τη συνεργασία εξελισσόμαστε και πορευόμαστε στον μακρύ και πολλές φορές επίπονο δρόμο της γεωργικής παραγωγής, με το βλέμμα σε έναν κοινό στόχο: την παραγωγή ανώτερων ποιοτικά προϊόντων για την υγεία των καταναλωτών και την προστασία της φύσης.

Επιβλέπουμε “ena ena” τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας

Ένας προς ένα συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από το αρχικό της στάδιο έως και την τελική παράδοση των προϊόντων προς πώληση. Ως ελαιοπαραγωγοί, είμαστε εκεί, στον ελαιώνα, στο χωράφι, στο βουνό, όπου συμβαίνει και διενεργείται η παραγωγή των προϊόντων μας. Γνωρίζουμε τα δέντρα μας, παρακολουθούμε την ανθοφορία, την καρποφορία, συμμετέχουμε στο μάζεμα, στο ξεδιάλεγμα, στη μεταφορά στο ελαιοτριβείο. Είμαστε παρόντες κατά τη διάρκεια της ελαιοποίησης του λαδιού μας, ελέγχοντας κάθε στάδιο ευλαβικά. Ταυτόχρονα είμαστε αυτοί που αναλαμβάνουμε το ξεδιάλεγμα, την αποξήρανση και τη συσκευασία των βοτάνων μας. Παράλληλα είμαστε παρόντες στη συγκομιδή του μελιού. Μαθαίνουμε, βοηθάμε, συμμετέχουμε, στεκόμαστε δίπλα στον μελισσοκόμο για ,τι χρειαστεί. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε και μάλιστα σε βάθος, όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων μας και με τη συμμετοχή μας εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας που φέρουν τον τίτλο enaena”.

Επιλέγουμε “ena ena” τα προϊόντα μας ώστε να είναι υψηλής διατροφικής αξίας, ανώτερης ποιότητας και μοναδικής αισθητικής

Τα προϊόντα μας, οι ελιές μας και τα βότανά μας, επιλέγονται από εμάς και συλλέγονται με προσωπική μας εργασία, με το χέρι. Κάθε ένα προϊόν περνά από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγικής διαδικασίας και ελέγχεται συνεχώς και από εμάς. Κάθε μία παρτίδα υπόκειται σε εργαστηριακές αναλύσεις και γευστικές δοκιμές από ειδικούς αλλά και από εμάς. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι για όλους εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή και θεμελιώδες στοιχείο της ύπαρξης και της ανάπτυξής μας. Η φροντίδα μας δε σταματά στην παραγωγή του προϊόντος αλλά επεκτείνεται στη συσκευασία ή στην εμφιάλωση, αφού και αυτά αποτελούν μοναδικά στοιχεία της ταυτότητάς μας. Θέλοντας να τονίσουμε τη διαφορετική μας προσέγγιση σε κάθε ένα προϊόν μας και να υπογραμμίσουμε τη μοναδικότητα του περιεχομένου, δημιουργήσαμε κάθε συσκευασία ξεχωριστά όπου κάθε ένα σχέδιο είναι μοναδικό με εξαιρετική αισθητική!

 

 

 
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.