Εύβοτρυ

Καβούσι Λασιθίου - Κρήτη - ΕΛΛΑΔΑ +30. 6942673375 info@evotry.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Το Εύβοτρυ είναι μια νεοφυής επιχείρηση που διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της. Έχει έδρα της το χωριό Καββούσι Λασιθίου Κρήτης.

Η ιδιαιτερότητα της είναι η παραγωγή προϊόντων που έχουν βάση το σταφύλι και τα παράγωγα του:
Πετιμέζι, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, παστέλια, μπάρες δημητριακών, μουσταλευριά φρέσκια και αποξηραμένη σε διάφορες γεύσεις, λουκούμια και μπισκότα σε διάφορες εκδοχές.

Τα περισσότερα προϊόντα διαθέτουν το πλεονέκτημα ότι δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά έχουν σαν γλυκαντική τους ουσία το πετιμέζι. Επίσης δεν περιέχουν συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Είναι φτιαγμένα με παρθένο ελαιόλαδο της ντόπιας συγκομιδής και ξεχωρίζουν για την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς έχουν παραχθεί με πρωτογενή υλικά.

Για το Εύβοτρυ η υπεροχή ενός προϊόντος έγκειται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στη θρεπτική αξία που αυτό παράγει ώστε να δημιουργεί προϊόντα που θα σέβονται τον καταναλωτή και θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό.

Τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες ακόμα και σε ατομικές. 

Η επιχείρηση λειτουργεί με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές στη διαδικασία παραγωγής και έχει πιστοποίηση κατά ΙSO 22000. Από φέτος έχει λάβει Πιστοποίηση Βιολογικής Παραγωγής και διαθέτει και Βιολογικά Προϊόντα.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο