Φάρμα Μπαντή

Χριστοδούλου Λαναρά 5 - Νάουσα 59200 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 23320 21363 +30. 6972087706 info@farmabandi.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η ιστορία μας

Η ιστορία της επιχείρησης μας ξεκίνησε το 1976 από τον πατέρα μας Ιωάννη Μπαντή, με την εκτροφή μόσχων και τη διατήρηση κρεοπωλείου.

Το 1997, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια των τριών υιών του.

 

Τα αντικείμενα της επιχείρησης είναι: Η εκτροφή μόσχων, στη θέση Καλλίπετρα Βερμίου (600μ. υψόμετρο) με αποκλειστικά ελληνικές ζωοτροφές, δίχως αντιβιοτικά και ορμόνες. Η διατήρηση του κρεοπωλείου στη Νάουσα όπου πωλούμε νωπό κρέας και κρεατοπαρασκευάσματα, φτιαγμένα από εμάς με αγνές πρώτες ύλες και η πώληση καπνιστών αλλαντικών ιδίας παραγωγής.

Σήμερα, υπογράφουμε και διασφαλίζουμε την ποιότητα του μοσχαρίσιου κρέατος που παράγουμε με το νέο μας χρυσό σήμα, το οποίο συνοδεύει όλα τα μοσχαρίσια προϊόντα παραγωγής μας (νωπά, κρεατοπαρασκευάσματα, αλλαντικά).

Η δράση της επιχείρησής μας έχει στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αρχικά μέσα από την υπεύθυνη εκτροφή των μόσχων και έπειτα από το σεβασμό στο τελικό προϊόν, νωπό ή καπνιστό, που τους προσφέρουμε.

 

Το Νοέμβριο του 2012 εισήρθαμε στο χώρο των αλλαντικών , με την επιθυμία εύρεσης ενός προϊόντος που να συνοδεύει άριστα την κατανάλωση του Ξινόμαυρου κρασιού Νάουσας.

Έτσι παράγαμε σε πιστοποιημένο μικρό αλλαντοποιείο, το πρώτο αλλαντικό από ατόφιο κομμάτι κρέατος, δικής μας παραγωγής, το οποίο ψήθηκε κι έπειτα καπνίστηκε σε ξύλα οξιάς αφού αρωματίστηκε με ξινόμαυρο κρασί Νάουσας. Το αποτέλεσμα ήταν μεθυστικό!

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε με δικές μας συνταγές την ποικιλία καπνιστών αλλαντικών, ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ. Αποτελούνται όλα από ολόκληρα κομμάτια χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος δικής μας παραγωγής. Αρχικά ψήνονται με τα μπαχαρικά τους και στη συνέχεια καπνίζονται σε ξύλα οξιάς. Υπάρχουν σε απλή μορφή και περιβεβλημένα με πιπέρια ή αρωματικά βότανα Βερμίου.

Ακολούθησαν τα ΚΛΑΣΙΚΑ αλλαντικά, μια ποικιλία σαλαμιών, τα οποία αρχικά βράζονται και στη συνέχεια καπνίζονται σε ξύλα οξιάς.

 

Τα μοσχαρίσια αλλαντικά παράγονται από κρέας παραγωγής Φάρμα Μπαντή και συνοδεύονται από το χρυσό μας σήμα, που «υπογράφει» την ποιότητα του!

Τα χοιρινά αλλαντικά παράγονται από κρέας χοίρων που εκτρέφονται σε φάρμα της Ημαθίας.

 

Όλα τα Καπνιστά αλλαντικά Φάρμα Μπαντή παράγονται, σε άριστες υγειονομικά συνθήκες και αποτελούν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα, με μεστή και πλούσια γεύση. Είναι ιδανικά για συνοδεία οίνου και ποτού και εξαιρετικά για κρύα και ζεστά σάντουιτς, ομελέτες, πίτσες, σάλτσες και ό,τι ο καθένας μπορεί να εμπνευστεί δοκιμάζοντάς τα!

 

 

Αγρόκτημα Μπαντής! www.agroktimabandis.gr

To Αγρόκτημα Μπαντής είναι ένα νέο εγχείρημα, το οποίο δημιουργήσαμε το 2016 και είναι βασισμένο στα φρούτα που παράγουμε στο οικογενειακό μας αγρόκτημα. Υπό τη σκέπη λοιπόν του νέου λογοτύπου Μπαντής Αγρόκτημα, παράγαμε τη μαρμελάδα Δαμάσκηνο και τη μαρμελάδα Ροδάκινο, χωρίς συντηρητικά. Οι μαρμελάδες είναι εξαιρετικής ποιότητας σε γεύση και ουσία και είναι αγαπημένη επιλογή για μικρούς και μεγάλους!

 

Η επιχείρηση μας εξυπηρετεί καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο πάντοτε την καλή και ειλικρινή συνεργασία!

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο