Φέτα Καραγιάννη

Αρναία - Χαλκιδική 63074 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 2372022443 info@karagiannifeta.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η εταιρία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. αποτελεί μία από τις σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών προϊόντων, η οποία αναπτύσσεται στις βόρειες παρυφές του όρους Χολομώντας, στη Χαλκιδική. Ιδρύθηκε το έτος 2000 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μετέπειτα, το 2005, μετεγκαταστάθηκε στο χώρο των σημερινών σύγχρονων εγκαταστάσεών της στα βόρεια της Αρναίας.

Η εταιρεία μας με σεβασμό στην παράδοση, εμπιστοσύνη στην τοπική παραγωγή και πάθος για την ποιότητα παράγει παραδοσιακά προϊόντα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής. Τα προϊόντα αυτά ξεχωρίζουν για τη γεύση, την υφή και το άρωμα τους!
Σήμερα η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών αυξάνει συνεχώς την παραγωγή της και επεκτείνει τις πωλήσεις της σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητά καθημερινά σταθερή ποιότητα από τα προϊόντα, που αγοράζει.

Ο στόχος της επιχείρησής μας είναι η παραγωγή και η προώθηση ποιοτικών και παραδοσιακών προϊόντων, τα οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών και ταυτόχρονα τα νομοθετικά πλαίσια και τις απαιτήσεις του πρότυπου FSSC :22000.

Όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και οι ταυτόχρονοι συνεχείς έλεγχοι από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και την διανομή των τελικών προϊόντων εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων μας, καθώς και την ασφάλεια του καταναλωτή.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο