Φύσης Φίλεμα

Ζαχαριάς Δήμου Άργους-Μυκηνών 212 00 +30. 27510 26403 fisisfilema@gmail.com
Επισκεφθείτε τη σελίδα

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Μια οικογενειακή επιχείρηση που πιστεύει στις αυθεντικές γεύσεις, στην καλλιέργεια χωρίς χημικές ουσίες, στην απλότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής: από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των ελιών ως την επιλογή των πρώτων υλών (φρούτα και καρπούς), τη συσκευασία και τον σχεδιασμό της ετικέτας.

Απλά, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που εννοεί το όνομά της: να αφήσουμε τη φύση να σας «φιλέψει» τα αγαθά της. Τόσο απλά.

Συνδυάζουμε δυο διαφορετικές αλλά σχετικές «ιδιότητες»: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας και…»συνταγές…από σπίτι!»: μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και σχετικά είδη που παράγονται και συσκευάζονται στην περιοχή «Ζαχαριάς» του Δήμου Άργους-Μυκηνών με την ονομασία «Φύσης Φίλεμα».

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικής γεωργίας, οξύτητας 0,41%, άφιλτρο, ψυχρής έκθλιψης, προερχόμενο από ελαιόδενδρα, μη αρδευόμενα, κατά 80% ποικιλίας «μανάκι» – 20% λαδοελιές, σε έκταση 80 περίπου στρεμμάτων, σε υψόμετρο 350μ. στην περιοχή «Ζαχαριάς», του Δήμου Άργους – Μυκηνών, του Νομού Αργολίδας, όπου και συσκευάζεται στις ελεγμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας μας και πιστοποιείται από τον Οργανισμό Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων BioHellas, από το 1993 ενώ από το 2016 από τον Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων COSMOCERT.

Συνταγές…»από σπίτι»! Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, φτιαγμένα στο ελεγμένο εργαστήριό μας με τρόπο παραδοσιακό ώστε να παραμένει φυσική η γεύση που προέρχεται από τα φρούτα και τους καρπούς, χωρίς καθόλου συντηρητικά.

Απλά, αφήνουμε τη φύση να σας «φιλέψει» τα αγαθά της. Τόσο απλά.

Διαβάστε Περισσοτερα

Σημεία Πώλησης

1. Κατάστημα «Εκ Φύσεως» Βασ. Γεωργίου 2, Άργος
2. Πωλητήριο Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος – Μουσείο Β. Παπαντωνίου, Βασ. Αλεξάνδρου 1, Ναύπλιο
3. Παντοπωλείο «Εκλεκτοπωλείο», Σιδ. Μεραρχίας 27, Ναύπλιο
4. Ναράγιενα, Λ. Ψέλτουρας-Παπαμάρκου Βιολογικά προϊόντα – Αιγαίου Πελάγους 85 Αγία Παρασκευή
5. Zoe’s Premium Latteria, Ακαδημίας 37 & Ομήρου, Αθήνα
7. Aloelia, Πλατεία Μητροπόλεως 26, Κέρκυρα
8. Deli Greek, Pannekoekstraat 58A Rotterdam, Netherlands
Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο