Food Surfing

Γιάννουλη - Λάρισα 41500 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 2410 531100 info@foodsurfing.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Εταιρεία
Σκοπός της εταιρείας Food Surfing ΕΠΕ είναι η παραγωγή άριστης μαρμελάδας και αλειμμάτων, όλα φτιαγμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιλογή της πρώτης ύλης είναι πρωταρχική μας σκέψη. Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη, κανένας συμβιβασμός στην αναζήτηση του άριστου.

Όλοι αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Κάποιοι στρέφονται αποκλειστικά στη χρήση του οικονομικού δείκτη για να μετρήσουν το αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που δίνει το προβάδισμα είναι οι ευτυχισμένες στιγμές που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους γύρω μας. Γλυκές γεύσεις από αλείμματα φρούτων και αλμυρές γεύσεις από αλείμματα ελιάς, ντομάτας, σκόρδου εμπλουτίζουν με θρεπτικά συστατικά τα καθημερινά σας γεύματα και δίνουν την ευκαιρία να βγείτε από τη δυσκολία αναζήτησης νέων συνδυασμών.

Νεοσύστατη και δυναμική εταιρεία, έχει να παρουσιάσει φρέσκες ιδέες σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εξυπηρέτησης πελατών. Εμβαθύνει στην κατανόηση των διατροφικών αναγκών των καταναλωτών,

στοχεύοντας στις μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις. Προσωπικό και συνεργάτες, φέρουν την υπογραφή της εξειδίκευσης και της αριστείας στον τομέα τους. Η συμβολή τους στην ομαδική προσπάθεια για τη δημιουργία και παρουσίαση νόστιμων και υγιεινών προϊόντων, είναι σημαντική. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρονται με επιστημονικότητα και αγάπη. Σειρές διατροφικών προϊόντων παράγονται σταδιακά από την εταιρεία μας, όπως τα κύματα, υπερέχοντας στα σημεία.

Η πίστη μας στη θεσμοθετημένη αξιολόγηση, τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και διαχείρισης των τροφίμων, καθώς και η προσπάθειά μας για βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης των πόρων, επιβεβαιώνονται με αδιάβλητα κριτήρια.

Η εταιρεία μας διαθέτει το πιστοποιητικό ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, όπως προβλέπεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία.

Οι αρχικές συνταγές, καθώς και ο ενδεδειγμένος τρόπος για την παρασκευή κάθε τύπου μαρμελάδας της εταιρείας μας, προέκυψε έπειτα από τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εξασφαλίσαμε την ασφάλεια και την υγεία του καταναλωτή, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και υπευθυνότητα.

Φιλοσοφία
Ό,τι μας παρακινεί, είναι όσα σχετίζονται με την ποιότητα των ανθρώπινων σχέσεων και την κορυφαία αξία της ποιοτικά επιλεγμένης διατροφής. Θεμελιώνουμε κριτήρια για το καλύτερο παραγόμενο προϊόν και δίνουμε αξία σε ό,τι μας ενώνει με τους σημαντικούς άλλους.

Άριστες πρώτες ύλες μετουσιώνονται σε γλυκιές κι αλμυρές, γεμάτες χρώμα καλοκαιριού και άρωμα χαράς, μαρμελάδες και αλείμματα. Γευστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, εφάμιλλο του συνδυασμού παλιάς γνώσης με επιστημονικά καινοτόμες διαδικασίες παρασκευής μαρμελάδας και αλειμμάτων.

Υποδαυλίζουμε τα τρυφερά συναισθήματα με γευστικές επιλογές αντάξιες της ευτυχίας που ο καθένας μας δικαιούται. Επιλέγουμε τις λέξεις και τις πράξεις προσεκτικά, ενώ οι σχέσεις με τους πελάτες υφαίνονται με εμπιστοσύνη.

Ανατρέπουμε  δυναμικά τη ρουτίνα της καλοψημένης μαρμελάδας για να δώσουμε θέση στην απλοποίηση ενός βασικού της στοιχείου, αυτό της θερμοκρασίας. Προτάσσουμε την επανεγγραφή του τρόπου δημιουργίας μαρμελάδας και αλειμμάτων με καινοτόμες μεθόδους και αστείρευτη ορμή ενέργειας.

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο