Γλυκόν εστί

Μάμαλοι Αλεπού - Κέρκυρα 49100 - ΕΛΛΑΔΑ E: mmitsis1@gmail.com http://www.glykonesti.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Γλυκόν εστί

Οι  Έλληνες  γνώρισαν και αγάπησαν το μέλι πολύ νωρίτερα από το ελαιόλαδο και πολύ πριν από το κρασί. Στην αρχαία Ελλάδα, η μέλισσα και τα προϊόντα της βρίσκονταν ψηλά στην εκτίμηση του λαού και των θεών του (ο μύθος θέλει το βασιλιά των θεών Δία να τρέφεται με γάλα κατσίκας και μέλι από τη νύμφη Μέλισσα).

Σήμερα το ελληνικό μέλι είναι παγκοσμίως ξακουστό για την εξαιρετική του ποιότητα, το μοναδικό του άρωμα και την πλούσια γεύση του. Αυτά τα πλεονεκτήματα προσφέρονται απλόχερα από την ελληνική χλωρίδα, η οποία συνδυάζει μεγάλο αριθμό αρωματικών φυτών και βοτάνων μαζί με οπωροφόρα και δασικά δέντρα. Οι περιορισμένες εντατικές αγροτικές καλλιέργειες και η έλλειψη γενετικά τροποποιημένων φυτών στην Ελλάδα βεβαιώνουν τη φυσικότητα του ελληνικού μελιού.

Η διαδικασία τυποποίησης, μετά τον τρύγο του μελιού, έχει ως σκοπό τη διατήρηση των χαρακτηριστικών του. Στο συσκευαστήριο μας, το μέλι υποβάλλεται σε ήπια θερμική επεξεργασία ώστε να διατηρήσει τη θρεπτική του αξία,  τα ένζυμα και τα ιχνοστοιχεία του. Έτσι αναμειγνύονται διαφορετικά είδη μελιών και αποκτά το μέλι σταθερό άρωμα και γεύση. Η διαδικασία του φιλτραρίσματος αποφεύγεται, γιατί υποβαθμίζει το προϊόν, αφού απομακρύνει  τις γύρες των λουλουδιών, το αποτύπωμα κάθε μέλισσας στο μέλι.

Η ελληνική μέλισσα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την παραγωγή αυτού του μοναδικού προϊόντος. Εμείς απλώς διαφυλάξαμε τη ποιότητά του και το αναδείξαμε με τη συσκευασία του.

Προϊόντα του παραγωγού Γλυκόν εστί θα βρείτε στις κατηγορίες: Μέλι ΔάσουςΜέλι ΑνθέωνΠροϊόντα με Βάση το Μέλι
Διαβάστε Περισσοτερα

Σημεία Πώλησης

Η εταιρεία “ΓΛΥΚΟΝ ΕΣΤΙ” συνεργάζεται αποκλειστικά από το 2010 με την κερκυραική αλυσίδα super market “ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Ε.” και “ΜΑΡΚΑΤΟ Α.Ε.”. Το μέλι μας, βρίσκεται και στα 18 καταστήματα της αλυσίδας, γνωστής ως ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑRKEΤ, από τα άκρα του νησιού (ΑΧΑΡΑΒΗ, ΣΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ), μέχρι και το κέντρο της πόλης. Όλοι οι Κερκυραίοι δοκίμασαν, προτίμησαν και αγάπησαν το προιόν μας, και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι αυτό.

Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.