Holiston

Κερκύρας, Ρόδος - Δωδεκάνησα 85104 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@holiston.gr https://www.holiston.gr/
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Holiston

Μια ιστορία υψηλής διατροφικής αξίας

Όλες οι ιστορίες ξεκινούν με ένα κίνητρο, σωστά; Υπάρχουν εκεί, περιμένουν να τις διηγηθούμε, αλλά έρχεται μια αφορμή και τις θέτει σε κίνηση, ώστε στη συνέχεια να αποκτήσουν υπόσταση.

Έτσι, λοιπόν,  και εμείς γνωρίζαμε πως το ελαιόλαδο που καλλιεργούσαμε εδώ και καιρό για προσωπική μας χρήση είχε κάτι το ξεχωριστό που το διαφοροποιούσε από τα υπόλοιπα ελαιόλαδα. Ακριβώς όπως και η ελληνική Μάνα Γη από την οποία γεννήθηκε. Σε αυτήν άλλωστε είναι αφιερωμένος και ο λογότυπός μας, αποτίνοντας φόρο τιμής στα δώρα που απλόχερα μας προσφέρει. Όπως όμως είπαμε, αυτή δεν είναι η αρχή της ιστορίας.

Η ιστορία μας ξεκινά στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου μέσα από την παρακίνηση μιας προσωπικής ανάγκης. Όταν κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας παρουσιάστηκαν στον συγγενικό μας κύκλο, δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια και αναζητήσαμε την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων σε έναν ολιστικό τρόπο ζωής, συμπληρωματικά ή και πέρα από τη συνηθισμένη φαρμακευτική προσέγγιση.

Αυτή άλλωστε ήταν ήδη η φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε πως μια ολιστική θεώρηση της καθημερινότητας αλλά και της ζωής μας είναι η λύση σε μια σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο και τα οποία έχουν τόσο σωματικές όσο και ψυχικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζουμε το μεράκι των παππούδων μας και τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετώπιζαν την θαυματουργή ροδίτικη γη με την εξειδίκευσή μας στα επιστημονικά πεδία της περιβαλλοντολογίας και της γεωπονίας. Προχωρώντας και σε χημικές αναλύσεις, απλά επιβεβαιώσαμε αυτό που ήδη υποψιαζόμασταν: πως δηλαδή η ποιότητα της πρώτης ύλης και ο βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούμε δημιουργούν ένα έξτρα παρθένο πολυφαινολικό ελαιόλαδο το οποίο προσφέρει πολλαπλά και συντριπτικά οφέλη στην υγεία.

Ξέρουμε πως η μαζική παραγωγή είναι ο εχθρός της ποιότητας, και για αυτό από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε το ελαιόλαδό μας στην αγορά, εμμένουμε στην παραγωγή μικρών ποσοτήτων, οι οποίες όμως ξέρουμε καλά πως θα αναβαθμίσουν την υγεία όσων τις καταναλώσουν.

Το Holiston είναι ήδη βραβευμένο από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Πηγαίνουμε ένα βήμα πιο πέρα, και έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα. Ο στόχος μας είναι να καταξιωθούμε στις συνειδήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι μέσω του brand μας θα επιλέξουν να δουν τη ζωή διαφορετικά, υιοθετώντας έναν ολιστικό τρόπο ζωής. Εκεί βρίσκεται άλλωστε και η πηγή του ονόματός μας. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη, αρχής γενομένης από τη διατροφή τους.

Αυτό είναι που μας δίνει κίνητρο κάθε μέρα, και αυτή είναι η ιστορία του Holiston, η οποία ταξιδεύει με κάθε συσκευασία μας. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο υγείας και ευεξίας, όπως δεν τον είχατε βιώσει ποτέ πριν.

 

 

Προϊόντα του παραγωγού Holiston θα βρείτε στις κατηγορίες: Ελαιόλαδο Εξαιρετικό ΠαρθένοΕλαιόλαδο με Health Claim
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.