Οικοζύμη

Νερομάνα Αγρινίου - ΕΛΛΑΔΑ +30. 26440 61337 +30. 6944 790987 info@oikozimi.gr
Επισκεφθείτε τη σελίδα

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Στο χωριό Νερομάνα – Αγρινίου, πάνω από την λίμνη Τριχωνίδα, σε ένα περιβάλλον φυσικού κάλλους βρίσκεται το πατρικό μας σπίτι το οποίο μετατρέψαμε σε παραδοσιακή βιοτεχνία πίτας και ζυμαρικών.

Η Οικο – Ζύμη (σπιτική ζύμη) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία παράγει πίτες και ζυμαρικά με βάση τις τοπικές συνταγές, εξαιρετικά επιλεγμένα υλικά, αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, χωρίς πρόσθετα κια συντηρητικά.

Μετά από μια διαδικασία αυστηρών επιλογών καταλήξαμε σε μια σειρά τοπικών παραδοσιακών συνταγών, οι οποίες αποτελούν την βάση των προϊόντων μας. Έτσι, παράγουμε 15 είδη πίτας και τα βασικά παραδοσιακά ζυμαρικά.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι από επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς. Έτσι, οι πίτες και τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται με έξτρα παρεθένο ελαιόλαδο, φρέσκα λαχανικά, τυροκομικά Π.Ο.Π, φρέσκο γάλα από παραγωγούς της περιοχής.

Η προτίμηση των πελατών μας και ο αριθμός των σημείων πώλησης είναι η απόδειξη για την εξαιρετικότητα των προϊόντων μας. Η διαφορά μας με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χώρου είναι ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποίοτητας με τις προσιτές τιμές κάνοντας έτσι τα προϊόντα μας ασυναγώνιστα.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο