Κ­όRYS

Πλανητέρο, Κλειτορία - Καλάβρυτα 25007 - ΕΛΛΑΔΑ E: koryshoney@gmail.com https://koryshoney.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Κ­όRYS

Η μελισσοκομεία KόRYS

Η μελισσοκομεία KόRYS βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Χελμού, στην κοιλάδα του Αροάνιου ποταμού, κοντά στο χωριό Πλανητέρο. Εκεί βρίσκεται και το συσκευαστήριο μας, με κωδικό 13SM4, που διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα παραγωγής και τυποποίησης των βιολογικών προϊόντων μας. Η παραγωγή μας ελέγχεται ετησίως από τον φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων TUV Austria. Το βιολογικό μας μέλι KόRYφαίαS ποιότητας έχοντας όλα τα κατάλληλα πιστοποιητικά έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

ΚόRYS… το βιολογικό μέλι μας… με αγάπη για τη μέλισσα και σεβασμό προς τον άνθρωπο!

Μέσα από το βιολογικό μέλι μας ΚόRYS που συλλέγεται σε επιλεγμένες βουνοκορφές και κοιλάδες, μακριά από την αστική μόλυνση και εντατικές καλλιέργειες, σας προσφέρουμε γεύσεις και αρώματα της Ελληνικής φύσης.

Είκοσι χρόνια τώρα προτεραιότητα μας είναι η παραγωγή ΚόRYφαίαS ποιότητας βιολογικού μελιού εξαιρετικής ποιότητας και περιορισμένης συλλογής!

Πολυβραβευμένο βιολογικό μέλι ΚόRYS

Είκοσι χρόνια προσπαθούμε και κρατάμε την ποιότητα των προϊόντων μας στο ψηλότερο σημείο. Η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή για τις προσπάθειες και τους κόπους μας, μετά από τη στήριξη των πελατών και συνεργατών μας, ήρθε από την διεθνή έκθεση βιολογικών μελιών BIOLMIEL που γίνεται στην Ιταλία. Εκεί τα τέσσερα είδη μελιού μας που έλαβαν μέρος βραβεύτηκαν με τους παρακάτω τίτλους:

 • βιολογικό μέλι Ελάτης – Χρυσό βραβείο BIOLMIEL 2014
 • βιολογικό μέλι Πεύκου – Χρυσό βραβείο BIOLMIEL 2014
 • βιολογικό μέλι Ελάτης – Χρυσό βραβείο BIOLMIEL 2015
 • βιολογικό μέλι Βελανιδιάς – Αργυρό βραβείο BIOLMIEL 2015

Οι ποσότητες της κάθε σοδειάς είναι περιορισμένες, και οι ποικιλίες των μελιών αλλάζουν κάθε χρονιά ανάλογα με τις μελιτοεκρίσεις των βουνών και τις καιρικές συνθήκες!

 

Προϊόντα του παραγωγού Κ­όRYS θα βρείτε στις κατηγορίες: Μέλι ΔάσουςΜέλι ΘυμαρίσιοΜέλι ΑνθέωνΜέλι Ελάτου
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

  Όνομα *
  Επώνυμο *
  Email *
  Τηλέφωνο
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.