ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Μυρωδάτο

Άβδηρα - Ξάνθη 67061 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 25410 51977 +30. 6977 41 73 62
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η Ιστορία Μας

Ακούγαμε από τους γονείς μας να λένε το «Σουσάμι άνοιξε» όταν τα βουναλάκια από την σοδειά αραδιάζονταν στα χαγιάτια των σπιτιών και εμείς μικρά παιδιά κολλούσαμε τα μάτια μας πάνω στους λόφους από σουσάμι. Έπειτα έπαιρναν το λόγο οι παππούδες και οι γιαγιάδες. Οι ιστορίες και οι αφηγήσεις τους για το αρχαιότερο ελαιοδοτικό καλλιεργούμενο φυτό ενδυνάμωναν την αγάπη μας για τη Θρακική Γη αλλά και για το σουσάμι. Το πλήρωμα του χρόνου μαζί με το μεράκι και την τεχνογνωσία δημιούργησαν την ΚΟΙΝ. ΣΕΠ. ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ και έτσι ανοίξαμε νέους δρόμους στο σουσάμι για να σας συναντήσει.
Παρασκευάζονται από εξαιρετικό ντόπιο σουσάμι χειροσυλλογής, έπειτα το καβουρντισμένο σουσάμι αλέθεται σε μυλόπετρες και συσκευάζεται μόνο με ό,τι του παρέχει η φύση, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. 
Τα Αγροκτήματα που παράγονται τα Σουσάμια μας είναι εντός περιοχής του δικτύου NATURA, ενός Ευρωπαϊκού οικολογικού δικτύου περιοχών.
 
Το Όραμά Μας
 
Όσοι ασχολούμαστε με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΜΥΡΩΔΑΤΟ το κάνουμε εξαρχής γιατί μας ενώνει η αγάπη για την γη και η πεποίθηση ότι μπορούμε να συμμετέχουμε στην παραγωγική διαδικασία που δίνει έμφαση στην ποιότητα.
Επιμείναμε στα πιστεύω μας για να παράγουμε γευστικά, υγιεινά και φυσικά προϊόντα.
Με αγνά υλικά χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά δημιουργήσαμε μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων με γεύση, ποιότητα αλλά και απαιτητική νοστιμιά.

Εμείς δημιουργούμε τη γεύση και εσείς στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Μυρωδάτο θα βρείτε την νοστιμιά…

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο