Μαγγίρι

Σμυριλίου 10, Καμίνια - Ηράκλειο 71303 - ΕΛΛΑΔΑ E: to.maggiri@gmail.com http://www.maggiri.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Μαγγίρι

To Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών “ΜΑΓΓΙΡΙ”, πιστό στην παράδοση, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει αγνά και ποιοτικά ζυμαρικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές προσμίξεις, ζυμωμένα με αυγά ελευθέρας βοσκής και ολόφρεσκο πρόβειο γάλα από τοπικούς παραγωγούς.

Το Μαγγίρι ήταν το όνομα ενός παλιού κρητικού ζυμαρικού που μαγειρευόταν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Το μισό βραστό, το άλλο μισό τηγανητό και μετά όλο μαζί ανακατεμένο στο ζωμό του πρώτου. Σερβιριζόταν σαν πηχτή σούπα με μπόλικο τυρί από πάνω.

Στόχος μας είναι προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία και για το λόγο αυτό τα ζυμαρικά μας αφυδατώνονται πολλές ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά τους.

Μια προσπάθεια για να μάθουμε στη νέα γενιά τα παραδοσιακά ζυμαρικά του τόπου μας και να ξυπνήσουμε γευστικές αναμνήσεις στους μεγαλύτερους.

Παράλληλα με τις παραδοσιακές γεύσεις όπως είναι οι χυλοπίτες, χυλοπίτες ολικής άλεσης, στριφτάρια, κριθαράκι, χυλιποτάκι, τραχανάς, βίδες, πένες, πένες ολικής άλεσης και ξινόχοντρος τις εξελίξαμε και σε πιο ιδιαίτερες όπως χυλοπίτες με μελάνι σουπίας, χυλοπίτες με χαρουπάλευρο, βίδες με κουρκουμά, βίδες με βασιλικό και σκόρδο, βίδες με δίκκοκο σιτάρι, βίδες χωρίς γλουτένη, βίδες με λαχανικά, βίδες με ανθότυρο και κυβάκι. 

Προϊόντα του παραγωγού Μαγγίρι θα βρείτε στις κατηγορίες: ΧυλοπίτεςΧυλοπιτάκιΤραχανάςΣτριφτάριαΜαγγίριΚριθαράκιΚους-ΚουςΒίδες
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.