Λίγα λόγια για τον παραγωγό Ωδή στο Ρόδι

Για εμάς

Οι καλλιέργειές μας βρίσκονται στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του Ολύμπου: “Κτήμα ΠΟΥΤΑ”. Είναι οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία καλλιεργείται βιολογικά η παγκόσμια ποικιλία ροδιού “WONDERFUL”, η οποία μπορεί να καταναλώνεται επιτραπέζια, να χυμοποιείται και να μεταποιείται. Με πολύ μεράκι και τέχνη δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά από μαρμελάδες, σάλτσες & dressing με το εμπορικό όνομα “ΩΔΗ”, όλα με βάση την υπέροχα φρουτώδη και πλούσια γεύση του ροδιού. Όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, για να έχετε όλη τη νοστιμιά με χαμηλές θερμίδες.

Γιατί βιολογικό;

Τα κτήματα μας είναι απαλλαγμένα από εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και χημικά λιπάσματα. Χρησιμοποιούμε μόνο οργανικά λιπάσματα όπως αυτό προβλέπεται από τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας. Έτσι προσφέρουμε στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, ενώ σεβόμαστε το περιβάλλον και τον φυσικό κύκλο ζωής των οικοσυστημάτων. Οι καλλιέργειές μας ελέγχονται και πιστοποιούνται ως βιολογικές από την Q-check Bio.

Συγκριτικό πλεονέκτημα

Καθ’ όλη τη διαδικασία δεν χρησιμοποιείται κανενός είδους πρόσθετο (ζάχαρη, χρωστικές κλπ.), κανενός είδους συντηρητικό αλλά ούτε και αραίωση του προϊόντος.

Επιστημονικοί συνεργάτες

Όλη η επιστημονική συμβουλευτική και οι αναλύσεις γίνονται στο Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων και Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλiας σε συνεργασία με την εταιρία έρευνας και καινοτομίας στην τεχνολογία τροφίμων, RENOVA.

Προϊόντα του παραγωγού Ωδή στο Ρόδι θα βρείτε στις κατηγορίες: Φυσικοί ΧυμοίDressingsΜαρμελάδεςChutneys
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.