ΟΡΕΩΝ Αιτωλικής Γης

Σωτηροπούλου & Γιαννούλη, Θέρμο Τριχωνίδας - Αιτωλοακαρνανία 30008 -ΕΛΛΑΔΑ +30. 2644023742 +30. 6974052763 info@oreon-olives.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα παγκοσμίως είναι η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και η αγορά να κατακλύζεται με προϊόντα, τα οποία και στερούνται διαθρεπτικής αξίας και διατροφικής ενέργειας.

Στη προσπάθειά μας να «αγγίξουμε» την άριστη ποιότητα και την υψηλή διατροφική αξία, το «Κτήμα Ευθυμίου» παρουσιάζει, μέσα από εμπειρία 85 και πλέον ετών, τα προϊόντα του «ΟΡΕΩΝ Αιτωλικής Γης», δηλαδή, Πρώτης Ποιότητας Βρώσιμες Ελιές Αγρινίου και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες και ελαιοκανθάλη, με την πιστοποίηση της Bio Hellas.

Η αγάπη για τη γη και την καλλιέργεια των ελαιόδεντρων, ο στόχος για ελεγχόμενη ποσότητα ποιοτικής παραγωγής και ο σεβασμός στις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτή, μάς παρότρυναν, πατέρα και κόρη, να «αναστήσουμε» τα κτήματα των προπάππων μας, Δημοσθένη και Θανάση και του πατέρα και παππού ιατρού Λουκά Ευθυμίου, κτήματα 85 και πλέον ετών, γεμάτα μύθους, παραμύθια και παιδικές αναμνήσεις από το παλιό Ελαιοτριβείο και το Μύλο μας.

Βασική αρχή και μέλημά μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας «ΟΡΕΩΝ Αιτωλικής Γης». Ακριβώς γι’ αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λίπανση, χρησιμοποιώντας φυσικό και βιολογικό λίπασμα. Φροντίζουμε σχολαστικά την καθαριότητα του εδάφους για αποφυγή μυκήτων. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα κλαδέματα, τόσο των ελαιόδεντρων, όσο και των δέντρων βρώσιμης χονδροελιάς. Είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τις προδιαγραφές της βιοκαλλιέργειας σε ό,τι αφορά τα ραντίσματα και το πότισμα των δέντρων.

Συλλέγουμε τις λαδοελιές με μηχανικές μεθόδους και τις μεταφέρουμε σε λίγες ώρες από τη συγκομιδής τους στο ελαιοτριβείο για άμεση παραγωγή λαδιού, τις δε βρώσιμες ελιές τις συλλέγουμε επιλεκτικά μία-μία, επαναλαμβάνοντας τον έλεγχο μεγέθους και ποιότητας όσες φορές χρειασθεί προκειμένου να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο