Ποτοποιία Αλεξανδρίδη

Γ. Παπανδρέου 8 - Σέρρες - ΕΛΛΑΔΑ E: info@ouzoalexandridi.gr http://ouzoalexandridi.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Ποτοποιία Αλεξανδρίδη

Η ιστορία μας

Η προέλευση της ονομασίας του ούζου δεν είναι γνωστή με απόλυτη σιγουριά, πάρα πολλές οι εκδοχές της. Για την ποτοποιία Αλεξανδρίδη, όμως υπάρχει μια και μοναδική. Η κατανάλωση ούζου για τους ίδιους τους Έλληνες είναι μια τέχνη, είναι τρόπος ζωής.
Έχοντας υπόψη του ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης αυτή τη συνταγή, την πάντρεψε με αυτή που του υπέδειξε ο πατέρας του και σε πολύ νεαρή ηλικία είχε ήδη κάνει το πρώτο του καζάνι. Κάποια στιγμή ο πρωτομάστορας κυρ Αλέξανδρος, ο πατέρας του, του εμπιστεύτηκε την επιχείρηση και όλες τις οδηγίες για την παραγωγή του εύγευστου Ελληνικού ποτού, του ούζου. Αυτός τότε επιστράτευσε όλο το μεράκι και την αγάπη του γι αυτό που κληρονόμησε και πέτυχε ότι οραματιζόταν χρόνια, το προϊόν που θα ευχαριστούσε 100% ακόμη περισσότερο τους μερακλήδες, το ούζο εξ’αποσταξεως. Πιστή στην οικογενειακή παράδοση η τρίτη γενιά συνεχίζοντας την παραγωγή ούζου, ούζου εξ’αποστάξεως 100% και τσίπουρου, αναζητεί νέες γεύσεις με έμφαση στην ποιότητα των υλικών.

Ούζο

Με την αυθεντική οικογενειακή συνταγή που παραμένει αναλλοίωτη από το 1960 στο ούζο Αλεξανδρίδη με τη χαρακτηριστική μπλε ετικέτα είναι η αγαπημένη συνήθεια για εμάς τους Έλληνες που κάθε φορά αφήνουμε το ούζο και τη διάθεση να μας καθοδηγήσουν.

Ούζο Εξ’ Αποστάξεως 100%

Το 2000 γεννήθηκε το προϊόν που θα ευχαριστούσε περισσότερο τους μερακλήδες. Αγάπη, μεράκι, άρωμα και γνώση συνδυάστηκαν αρμονικά και εμπλουτίστηκαν με ιδιαίτερο τρόπο στην απόσταξη που ακολουθεί μέσα σε χειροποίητους άμβυκες και πάνω σε φυσική φωτιά.

Τσίπουρο

Το τσίπουρο Αλεξανδρίδη με γλυκάνισο ή χωρίς απογειώνει την απόλαυση και ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Προϊόντα του παραγωγού Ποτοποιία Αλεξανδρίδη θα βρείτε στις κατηγορίες: Τσίπουρο - ΤσικουδιάΟύζο
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.