Σαλέπι Όλυμπος

Α. Λίτσα 5Α - Θεσσαλονίκη 57001 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@salepiolympos.gr http://salepiolympos.gr/
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Σαλέπι Όλυμπος

Γνωρίστε το Σαλέπι Όλυμπος!

Παράγουμε το Σαλέπι Όλυμπος με την ίδια αγαπημένη συνταγή από το 1994. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες ποικιλίες σαλεπιού καθώς και επιλεγμένα αρωματικά βότανα και ζάχαρη για να δημιουργήσουμε ένα ρόφημα χωρίς συντηρητικά, έτοιμο να το απολαύσετε.

Γιατί το Σαλέπι Όλυμπος αποτελεί ένα ελληνικό προϊόν και κυκλοφορεί σε συσκευασία με 10 φακελάκια – μερίδες έτοιμου ροφήματος. Μπορείτε να το βρείτε σε αλυσίδες μεγάλων super market και καταστήματα υγιεινής διατροφής, όπως ελληνικά delicatessen και καταστήματα ελληνικών, βιολογικών προϊόντων.

Tips για να φτιάξετε το δικό σας σαλέπι!

Διαλύστε καλά το περιεχόμενο του φακέλου σε νερό και βράστε το ανακατεύοντας μέχρι να φουσκώσει. Το ρόφημα είναι έτοιμο.

Ακόμη, μπορείτε επίσης να το βράσετε με γάλα. Για ακόμα περισσότερο άρωμα μπορείτε να το εμπλουτίσετε με μυρωδικά όπως, περισσότερη κανέλα, μοσχοκάρυδο ή και μαστίχα Χίου σε σκόνη ή πιπερόριζα (ginger). Αφού το ρόφημα είναι έτοιμο μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού.

Και για ακόμη περισσότερο απόλαυση… Υγιεινό ζελέ!

Βράστε 3 ή περισσότερα φακελάκια σαλέπι και βάλτε το σε ένα μπολ μαζί με κομμάτια φρούτων και αν θέλετε ξηρούς καρπούς. Το αφήνετε για λίγο στο ψυγείο και έχετε ένα υγιεινό ζελέ.

Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις από το Σαλέπι Όλυμπος, παρακολουθώντας τα προϊόντα παραγωγού.

 
Προϊόντα του παραγωγού Σαλέπι Όλυμπος θα βρείτε στις κατηγορίες: Σαλέπι
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.