Τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας

1ο χλμ. οδού Νέας Γωνιάς, Νέα Καλλικράτεια - Χαλκιδική 63080 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@ntolmadakia.com http://www.ntolmadakia.com/
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη υπάρχει από το 1994 και παραμένει μέχρι σήμερα μια παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείριση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Ελληνικά, ποιοτικά, ασφαλή, παραδοσιακά και βιολογικά τρόφιμα στις υπόλοιπες ελληνικές οικογένειες. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε καινοτόμοι, κατακτώντας τις αγορές στην Ελλάδα και τον κόσμο, επαναφέροντας τη γεύση σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

Ποιότητα / ασφάλεια τροφίμων
Από το ξεκίνημά μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας, την υγιεινή και την ασφάλεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Γι’αυτό εφαρμόζουμε καθημερινά αυστηρούς ελέγχους παραλαβής και διαλογής των πρώτων υλών και διατηρούμε την αλυσίδα ιχνηλασίας σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων μας. Επιστέγασμα των προσπαθειών μας είναι η πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000:2005 τον Αύγουστο του 2008.

Βιολογική καλλιέργεια
Ο σεβασμός προς τη Φύση αλλά και προς την υγεία των καταναλωτών ήταν και παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Από τα πρώτα ακόμα βήματα, εφαρμόσαμε τις πρακτικες της βιολογικής γεωργίας σε όλες τις καλλιέργειές μας: στα αμπέλια, τις ελιές και τις συκιές μας. Ελεγχόμαστε τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο, από τη Βιο Ελλάς, για την τήρηση των πρακτικών αυτών και είμαστε πιστοποιημένοι τόσο για την πρωτογενή παραγωγή, όσο και για τη μεταποίηση, από το 1996.

Αμπελόφυλλα της Μαριάννας
Από μόλις 500 βάζα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σήμερα τα βιολογικά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας, εξάγονται σε όλη την Ευρώπη και αποτελούν την πρώτη επιλογή για χιλιάδες νοικοκυρές και επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, εχουν γίνει συνώνυμα του καλού αμπελόφυλλου. Η σταθερή ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και η απαράμιλλη τρυφερότητά τους, έχουν κάνει τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας απαραίτητο συστατικό στα πετυχημένα ντολμαδάκια.

Ντολμαδάκια της Μαριάννας
Στις μέρες μας, η σύγχρονη νοικοκυρά, αλλά και οι επαγγελματίες, δεν έχουν το χρόνο να ετοιμάσουν αυτό το αγαπημένο παραδοσιακό Ελληνικό πιάτο. Έτσι, σκεφτήκαμε να τους απαλλάξουμε από τον περιττό κόπο και τα τυλίξαμε για λογαριασμό τους, χωρίς όμως να επιβάλλουμε τη δική μας προτίμηση στο βράσιμο. Τα ωμά, κατεψυγμένα Ντολμαδάκια της Μαριάννας τυλίγονται καθημερινά στο χέρι, με ολόφρεσκα μυρωδικά, σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή και μόνο με τα βιολογικά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Έτσι, το μόνο που χρειάζονται από εσάς είναι 20 λεπτά βράσιμο και πολύ αυτοσυγκράτηση για να μην τα φάτε μονομιάς!

Οι Πίτες της Μαριάννας
Φτιαγμένες για λογαριασμό του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη από το συνεταιρισμό γυναικών «Γωνιάτισσες», οι Πίτες της Μαριάννας αποτελούν το νεότερο προϊόν μας. Με συνταγές της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψη της, οι Πίτες της Μαριάννας είναι 100% χειροποίητες, χωριάτικες πίτες που ενσωματώνουν την πεμπτουσία των προϊόντων μας: ποιοτικά, παραδοσιακά προϊόντα που προσφέρουν όλη τη γεύση, αφαιρώντας όλον τον κόπο της μαγείρισσας.

Άλλα προϊόντα από τα αμπέλια μας
Στα αμπέλια μας παράγουμε όλα όσα πλουσιοπάροχα μας προσφέρει η γη της Χαλκιδικής – εκτός από κρασί – ενώ στο εργαστήρι μας αρκετές φορές επεξεργαζόμαστε και συσκευάζουμε τα βιολογικά προϊόντα άλλων βιοπαραγωγών. Έτσι, προσφέρουμε, ανάμεσα σε άλλα, τρυφερές αμπελοκορφές τουρσί, ρετσέλι σύκο και κολοκύθι, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Τα περισσότερα από αυτά μπορεί να τα βρει κανείς μόνο στο εργαστήρι μας, που είναι επισκέψιμο τις περισσότερες μέρες του χρόνου, μια και ανήκουμε στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.