Λίγα λόγια για τον παραγωγό Troufa plus

Ο ιστότοπος της ΤΡΟΥΦΑΣ.

Το troufaplus δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα ενημέρωσης σε ό,τι αφορά στην τρούφα, αποκτώντας έτσι μία πλήρη εικόνα για το είδος αυτό που δικαίως καλείται “υπόγειο διαμάντι”.

Εδώ μπορεί κανείς να βρει γενικές πληροφορίες για το ξακουστό αυτό μανιτάρι, μία εκτενή αναφορά σε ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία και καταγραφές, καθώς και εξειδικευμένες λεπτομέρειες περί της χημικής σύστασης και της διατροφικής αξίας της τρούφας.

Από το on line κατάστημά μας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθεύεστε κάθε εποχιακή ποικιλία φρέσκιας τρούφας, προϊόντα τρούφας, χρήσιμα σκεύη καθώς και εναλλακτικές συσκευασίες δώρων για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση.

Οι λάτρεις της κουζίνας έχουν τη δυνατότητα να ανατρέξουν στον κατάλογο με τις συνταγές και να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της τρούφας δημιουργώντας πιάτα που προτείνουν Έλληνες σεφ.

Προϊόντα του παραγωγού Troufa plus θα βρείτε στις κατηγορίες: Προϊόντα ΤρούφαςΛάδι ΤρούφαςΦρέσκια ΤρούφαΠροϊόντα με Βάση το ΜέλιΜπαλσάμικο Ξύδι
Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.