Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης

Βάτος, Κέρκυρα E: office@mrhoney.eu http://www.mrhoney.eu
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης

Από το 1981 η οικογένεια Βασιλάκη ασχολείται με την μελισσοκομία. Η αγάπη για τη μέλισσα και το μεράκι για δουλειά έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων κυψέλης. Σήμερα, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Βασιλάκη στην μελισσοκομία, συνεχίζει την παράδοση με την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Σαν σκοπό μας έχουμε την παραγωγή εκλεκτών μελισσοκομικών προϊόντων αλλά και την προώθησή τους στον καταναλωτή στην φυσική τους κατάσταση.

Σε μια εποχή που η εξάσκηση της μελισσοκομίας είναι πολύ δύσκολη, η επιμονή, η αγάπη, η προσπάθεια, ο σεβασμός στην φύση και η γνώση της μελισσοκομίας από την οικογένεια Βασιλάκη σας προσφέρει μία γκάμα από άριστα μελισσοκομικά προϊόντα της Κέρκυρας, όπως: μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα με μέλι.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών για την υγιεινή των τροφίμων, η επιχείρησή μας εντάχθηκε από το 2003 στο πρόγραμμα LEADER + για την ίδρυση τυποποιητηρίου μελιού στον Βάτο του Δήμου Παρελίων.

Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω της ΑΓΡΟΚ Α.Ε. και ολοκληρώθηκε το 2007. Περιελάβανε κτιριακές εγκαταστάσεις 350 τ.μ., μηχανολογικό εξοπλισμό (χημείου, τυποποίησης) και πιστοποιήσεις βιολογικού προϊόντος καθώς και σύστημα διασφάλισης ποιότητας και  υγιεινής τροφίμων HACCP  πιστοποιημένο κατά ISO22000.

Δίνουμε έμφαση στη διαδικασία τυποποίησης καθώς και σε θέματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα άριστο ποιοτικό μέλι. Για τον σκοπό αυτό στην μονάδα μας λειτουργεί οργανωμένο χημείο στο οποίο γίνονται οι απαραίτητες αναλύσεις.

Όλα αυτά διασφαλίζονται όπως αναφέραμε πιο πάνω από την εφαρμογή συστήματος HACCP πιστοποιημένο κατά ISO22000.

Προϊόντα του παραγωγού Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης θα βρείτε στις κατηγορίες: Μέλι ΑνθέωνΛουκούμιαΒιολογικό Μέλι
Διαβάστε Περισσοτερα

Για πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εμπορικού

    Όνομα *
    Επώνυμο *
    Email *
    Τηλέφωνο
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.