Βοσκοπούλα

Λιθόστρωτο 41, Πλατεία Καμπάνας - Αργοστόλι 28100 - ΕΛΛΑΔΑ +30 26710 26186 +30 26710 25434 voskopoula1910@voskopoula.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Ονομάζομαι Καππάτος Διον. Αντώνης και είμαι ο εκπρόσωπος της 4ης γενιάς της οικογενειακής μας επιχείρησης που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1907, όταν ο προπάππους μου συνήθιζε να πουλά το περίσσεμα από το γάλα που είχε στο κεφαλοχώρι Δειλινάτα της Κεφαλλονιάς.

Εκείνα τα πέτρινα χρόνια το να έχεις την δυνατότητα μεγάλης παραγωγής γάλατος που να φθάνει να μεγαλώσεις την πολυπληθή οικογένεια σου και να εμπορεύεσαι την περισσή ποσότητα ήταν μια οικονομική δυνατότητα εξαιρετικά δυσεύρετη .

Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα ο προπάππους μου  άρχισε την εμπορία της εξαιρετικής ποιότητας γάλατος και στη πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, όπου για να πάει και να γυρίσει καθημερινά περπατούσε φορτωμένος με το εμπόρευμά του 20 χιλιόμετρα!

Η δουλειά του όμως πήγε πολύ καλά και έτσι 3 χρόνια αργότερα το 1910 ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα πώλησης γαλακτοκομικών με την ονομασία Βοσκοπούλα προς τιμή της οικογενειακής του προέλευσης .

Στην πορεία των χρόνων η Βοσκοπούλα μεγάλωσε, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και καθιερώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών σαν η κορυφαία εταιρεία παραγωγής ποιοτικών παραδοσιακών γλυκών στο νησί και από της κορυφαίες στον Ελλαδικό χώρο με τεράστια αποδοχή!

Αναλαμβάνοντας την επιχείρηση από τον πατέρα μου και έχοντας την τεράστια επιθυμία να συνεχίσω και να βελτιώσω την εικόνα της, αντιλήφθηκα την αναγκαιότητα μιας εκ βάθρων ανανέωσης των συσκευασιών των προϊόντων μας, εναρμονισμένη με τα σημερινά στάνταρ των πιστοποιήσεων που ζητά ο καταναλωτής.

Επίσης εγκαταστήσαμε και εφαρμόζουμε με επιτυχία το διεθνές πρότυπο ποιότητας στην παραγωγή τροφίμων ISO 22000 (HACCP) προσφέροντας στο καταναλωτή πλέον, ένα εγγυημένο και ασφαλές προϊόν.

Διαθέτουμε δύο καταστήματα πώλησης στο κεντρικό πεζόδρομο του Αργοστολίου, στο Λιθόστρωτο, ενώ εκεί βρίσκεται και το εργαστήριο μας, όπου οι χώροι παραγωγής είναι επισκέψιμοι από πλήθος τουριστών όπου μπορούν να παρακολουθούν τον τρόπο παραγωγής, ενώ δεχόμαστε και πολλά σχολεία με εκπαιδευτικά προγράμματα, δημοσιογραφικές αποστολές κλπ.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ποιότητα των προϊόντων μας και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, σκοπεύοντας την εξάπλωση μας τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο