Για τη βάση:
Για τη στρώση με το τυρί:
Για τη στρώση μαρμελάδας:
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε το καύκαλο χαρουπιού μέχρι να γίνει σκόνη. Προσθέτουμε τα αυγά λιναρόσπορου και τους μουλιασμένους χουρμάδες μαζί με ελάχιστο από το νερό τους και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα.
Σε στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενα πλαϊνά ή σε τσέρκι περίπου 15 cm ρίχνουμε το μείγμα χαρουπιού και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας ώστε να πάρουμε μια συμπαγή βάση. Σε μπολ αναμειγνύουμε το κατίκι, τον ψιλοκομμένο Δυόσμο, το αλατοπίπερο και αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την βάση. Ισιώνουμε την επιφάνεια με ένα κουτάλι.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε καλά όλα τα υλικά της μαρμελάδας εκτός από το μέλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα. Προσθέτουμε και το μέλι, ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για περίπου μισή ώρα ακόμα ή μέχρι η μαρμελαδα μας να πήξει.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Απλώνουμε λίγη ποσότητα πάνω από την στρώση τυριού και αποθηκεύουμε την υπόλοιπη σε γυάλινο βαζάκι στο ψυγείο.
Καλή σας επιτυχία!