Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Αβγά Ποσέ

Το διάσημο πρωινό από τα Αβγά Τενεκετζή!
Για 1 άτομο
20 λεπτά

Υλικά

1 βιολογικό αβγό «Τενεκετζή»

2 κ.γ. ξίδι

Εκτέλεση

Γεμίστε ένα σκεύος με χλιαρό νερό πάνω από τη μέση.

 

Ρίξτε το ξύδι. Αφήστε το νερό να βράσει. Όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώστε τη φωτιά αφήνοντας τη θερμοκρασία να πέσει λίγο κάτω από τη θερμοκρασία βρασμού.

 

Σπάστε σε ένα μπολ το αβγό και ρίξτε το με προσοχή μέσα στο νερό. Αφήστε το αβγό να μαγειρευτεί όσο προτιμάτε.

 

Βεβαιωθείτε ότι το ασπράδι είναι συμπαγές και ο κρόκος όσο μελάτος θέλετε. Αφαιρέστε το αβγό με μία τρυπητή κουτάλα για να μην διαλύσει.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη