220 γρ. spaghetti
70 γρ. σαλάμι αέρος με μαύρο σκόρδο σε μικρά κυβάκια
80 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
15 γρ. πάστα μαυρου σκόρδου
15 γρ. βούτυρο
1 κρόκο αυγού
μαιντανός
αλάτι/πιπέρι
Σε μπολ ανακατέυετε τον κρόκο του αυγού με το μαύρο σκόρδο, και προσθέτουμε το γκούντα.
Βράζουμε τα σπαγγέτι al dente και κρατάμε 100ml απο το νερό του βρασίματος.
Σε τηγάνι σωτάρουμε το σαλάμι με το βούτυρο μέχρι να αρχίσει να πάιρνει ενα ελαφρύ χρώμα, και προσθέτουμε τα βρασμένα σπαγγέτι και το νερό που κρατήσαμε.
Δίνουμε μια βράση, ανακατεύουμε και γυρίζουμε στ μπόλ με τοην πάστα, το αυγό και το γκούντα. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά, κι σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαιντανό.