Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Blacarbonara από Μαύρο Σκόρδο!

Η αυθεντική Ιταλική συνταγή με μια νότα... μαύρου σκόρδου!
Για 2 Άτομα
25 λεπτά

Υλικά

220 γρ. spaghetti

70 γρ. σαλάμι αέρος με μαύρο σκόρδο σε μικρά κυβάκια

80 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο

15 γρ. πάστα μαυρου σκόρδου

15 γρ. βούτυρο

1 κρόκο αυγού

μαιντανός

αλάτι/πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατέυετε τον κρόκο του αυγού με το μαύρο σκόρδο, και προσθέτουμε το γκούντα.
Βράζουμε τα σπαγγέτι al dente και κρατάμε 100ml απο το νερό του βρασίματος.

Σε τηγάνι σωτάρουμε το σαλάμι με το βούτυρο μέχρι να αρχίσει να πάιρνει ενα ελαφρύ χρώμα, και προσθέτουμε τα βρασμένα σπαγγέτι και το νερό που κρατήσαμε.

Δίνουμε μια βράση, ανακατεύουμε και γυρίζουμε στ μπόλ με τοην πάστα, το αυγό και το γκούντα. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά, κι σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαιντανό.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Προϊόντα Μαύρου ΣκόρδουΠατέ
Πάστα Μαύρου Σκόρδου – Black Garlic DownVillage
Προϊόντα Μαύρου ΣκόρδουΣαλάμι
Σαλάμι Αέρος με Μαύρο Σκόρδο – Black Garlic DownVillage

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου