Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Cheesecake με Φράουλα και βασιλικό

Λαχταριστή παραλλαγή του γνωστού σε όλους Cheese Cake!

Υλικά

400 γρ, μπισκότα dijestives

1 πακέτο βούτυρο

600 γρ. τυρί κρέμα

200 γρ, κρέμα γάλακτος

2 βανίλιες

4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

3 βαζάκια Simply Greek Φράουλα και βασιλικός, που φέτος κέρδισε και στον διαγωνισμό Great Taste 2017!

1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα ( προαιρετικά)

Φρούτα του δάσους και φυλλαράκια δυόσμου για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε τα μπισκότα Dijestives και λιώνετε το βούτυρο . Αναμιγνύετε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο σε μία λεκάνη και μετά το στρώνετε με ένα κουτάλι στο κάτω μέρος ενός ταψιού με τσέρκι.. Πατήστε το καλά να γίνει μία ομοιογενής και συμπαγής στρώση. Προθερμένετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε τη βάση σας για 10 λεπτά . Την αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.  Ραντίζετε τη βάση με το λικέρ μαστίχα

Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τις δύο βανίλιες και την άχνη ζάχαρη και μετά προσθέτετε και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.

Στρώνετε την κρέμα πάνω στη βάση σας με τα μπισκότα με μία σπάτουλα. Προσθέτετε την μαρμελάδα φράουλα με δυόσμο από την Simply Greek. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο για δύο ώρες τουλάχιστον να παγώσει. Ξεφορμάρετε προσεχτικά και σερβίρετε.  και σερβίρετε. Γαρνίρετε με φρούτα του δάσους και φυλλαράκια δυόσμου.

Special Tips: Aν θέλετε να φτιάξετε μία πιο light εκδοχή του Cheesecake , χρησιμοποιείστε Dijestives χωρίς ζάχαρη, ένα light τυρί κρέμα (κατίκι Δομοκού, Philadelfia Light), και μαύρη ζάχαρη αντί για άχνη.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη