500 γρ. χοιρινός λαιμός σε κύβους
100 γρ ελαιόλαδο
200 γρ λευκό κρασί
1/2 μάτσο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
3 σκελίδες σκόρδο
χυμός από 1 λεμόνι
6 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας
3 γρ πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Τα σοτάρουμε στη φωτιά μέχρι να ροδίσουν καλά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας και το πιπέρι. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς. Προσθέτουμε τις φλούδες λεμονιού και καλύπτουμε το κρέας με νερό.
Μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 35 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Καλή σας απόλαυση!
This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη