Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Χοιρινή τηγανιά με Θυμάρι, Κρασί και Σκόρδο

Η Aegean Naturals δίνει γεύση στον πιο νόστιμο μεζέ!
Για 4 άτομα
50 λεπτά

Υλικά

500 γρ. χοιρινός λαιμός σε κύβους

100 γρ ελαιόλαδο

200 γρ λευκό κρασί

1/2 μάτσο θυμάρι, μόνο τα φύλλα

3 σκελίδες σκόρδο 

χυμός από 1 λεμόνι

6 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας

3 γρ πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Τα σοτάρουμε στη φωτιά μέχρι να ροδίσουν καλά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας και το πιπέρι. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς. Προσθέτουμε τις φλούδες λεμονιού και καλύπτουμε το κρέας με νερό.

Μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 35 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.

Καλή σας απόλαυση!

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
ΑλάτιΑγνό Θαλασσινό ΑλάτιΚρύσταλλοι θάλασσας
AΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας (Αφύγρανση με Ήλιο) – Aegean Naturals

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη