Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Εύκολο Cheesecake από τις Γουμένισσες

Οι Γουμένισσες έκαναν το cheesecake λίγο πιο εύκολο και πεντανόστιμο!
Για 6 άτομα
20 λεπτά

Υλικά

225 γρ μπισκότα τύπου πτι μπερ ή digestive

120 γρ φυτικό βούτυρο

500 γρ τυρί κρέμα

100 γρ κάστανα 

50 γρ άχνη ζάχαρη

1 φακελάκι φυτική σαντιγί σε σκόνη (100 γραμμάρια)

180 ml γάλα

μαρμελάδα φράουλα «Οι Γουμένισσες» για επικάλυψη

Εκτέλεση

Αλέθουμε στο μίξερ τα μπισκότα σε σκόνη. Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο σε κομματάκια.

Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε με τα χέρια μας σε όλη την επιφάνεια, πιέζοντάς το για να γίνει όσο πιο συμπαγές γίνεται. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.

Χτυπάμε με μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε παχύρρευστη μορφή, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές. Προσθέτουμε το κριμ τσιζ, το ξύσμα και τις πολτοποιημένες φράουλες. Ανακατεύουμε με σύρμα ή με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, να ομογενοποιηθεί η κρέμα.

Αδειάζουμε την κρέμα επάνω στο κρύο μπισκότο και παγώνουμε το τσιζ κέικ για 2 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Τέλος, ρίχνουμε τη μαρμελάδα «Οι Γουμένισσες» πάνω από την κρέμα και την απλώνουμε.

 

Εναλλακτικά: Αντί για φράουλα «Οι Γουμένισσες» μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες μαρμελάδες της αρεσκείας μας, όπως βύσσινο, φρούτα του δάσους, κεράσι κ.ά.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη