Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Ελληνική Σαλάτα με Γιαούρτι

Απλή και υγιεινή σαλάτα από την Pellas Nature!
Για 2 άτομα
15 λεπτά

Υλικά

200γρ σταγγιστό ελληνικό γιαούρτι ( 1 κεσεδάκι)

1 μικρό ματσάκι άνηθος

μισό μικρό αγγούρι, με τη φλούδα

1 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο με εκχύλισμα σκόρδου

αλάτι

λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 κ.σ. ξύδι

Εκτέλεση

Βάζετε το γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπωλ.

Ψιλοκόβετε τον άνηθο και τον προσθέτετε στο γιαούρτι.

Κόβετε το αγγούρι σε πολύ λεπτές λωρίδες και το προσθέτε στο γιαούρτι.

Περιχύνετε το μείγμα με το ελαιόλαδο με εκχύλισμα σκόρδου και προσθέτετε με αλάτι, πιπέρι και ξύδι. Ανακατεύετε μέχρι να «δέσουν» τα υλικά.

Μεταφέρετε την σαλάτα σας σε ένα μπωλ σερβιρίσματος και την σερβίρετε κρύα.

 

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Βιολογικά ΠροϊόνταΑρωματικά ΕλαιόλαδαΕλαιόλαδο extra παρθένο
Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με εκχύλισμα σκόρδου EL1 – Pellas Nature

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη