Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Φτιάχνουμε παραδοσιακό κρητικό «Μαγγίρι»

Γενιές πολλές μεγάλωσε στην Κρήτη το Μαγγίρι, ζυμαρικών παράδοση που ο χρόνος δεν τη φθείρει!
Για 4 άτομα
15 λεπτά

Υλικά

400 γρ. μαγγίρι

ελαιόλαδο

αλάτι

ανθότυρο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τη μισή ποσότητα των ζυμαρικών σε αλατισμένο νερό για 9-11 λεπτά (μέχρι τα ζυμαρικά να ανέβουν στην επιφάνεια) και σωτάρουμε τα υπόλοιπα σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

 

Αναμειγνύουμε και σερβίρουμε με αρκετό ζουμί.

 

Συνοδεύουμε παραδοσιακά με ανθότυρο.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ξηρά Ζυμαρικά
Μαγγίρι – Μαγγίρι

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη