Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Γιαουρτόπιτα με ελαιόλαδο Eleia

Η πιο ελαφριά πίτα!
Για 6 άτομα
40 λεπτά

Υλικά

1 φλυτζάνι ελαιόλαδο

2 φλυτζάνια ζάχαρη

6 αυγά

λίγο ξύσμα λεμονιού

1 κεσεδάκι γιαούρτι

3 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι

3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

 

 

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ, «χτυπάμε» μαζί το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, το γιαούρτι, το αλέυρι (στο οποίο έχουμε προσθέσει το μπέικιν πάουντερ) και τα ασπράδια των αυγών- που έχουμε ήδη χτυπήσει. 

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα δίσκο n.34 και ψήνουμε σε μεσαία φωτιά για 40 λεπτά.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΕλαιόλαδο extra παρθένο
Eleia Extra Virgin Oil – ELEIA

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη