Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Γλυκοκαυτερά μπιφτέκια με μέλι και τσίλι από την Eμμέλια

Ποιος είπε ότι το μέλι είναι μόνο για τα γλυκά;
Για 4-6 άτομα
30 λεπτά

Υλικά

1 kg κιμά μοσχαρίσιο

1 μέτριο κρεμμύδι

3 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. σριράτσα (hot chilli sauce)

1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη

1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι

1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη

50ml ηλιέλαιο

20ml ελαιόλαδο

3 αυγά

6 κ.σ. τριμμένη ψίχα ψωμιού

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοσωτάρουμε το κρεμμύδι στο ηλιέλαιο για περίπου 20 λεπτά χωρίς να μαυρίσει.

Αφήνουμε να κρυώσει.

Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και καρυκεύουμε.

Αφήνουμε στο ψυγείο για 120.

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
ΜέλιΜέλι Ανθέων
Μέλι Ανθέων – Εμμέλια

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη