Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Κεφτεδάκια Τόνου Πικάντικα από την ALELMA

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με τόνο Αλλονήσου!

Υλικά

• 1 βάζο τόνος Αλοννήσου Αlelma πικάντικος σε λάδι (αφαιρούμε τις πιπεριές)

• 4 μέτριες πατάτες βρασμένες

• 1 αυγό

• Λίγο γάλα

• 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

• 3/4 κούπας τριμμένη φρυγανιά

• Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

• Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εάν θέλουμε τα κεφτεδάκια μας αρκετά πικάντικα λιώνουμε και προσθέτουμε στο μίγμα μας και 1-2 από τις κόκκινες πιπεριές του βάζου). Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο περίπου 15 λεπτά για σφίξει η ζύμη. Τα πλάθουμε σε μικρά στρόγγυλα κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.

Αν θέλουμε να μην είναι πικάντικα θα χρησιμοποιήσουμε τόνο Αλοννήσου Alelma σε λάδι.

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου