Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Κέικ με μαρμελάδα βερίκοκο & αλόη

Η Pandrosia "ντύνει" το αγαπημένο κέικ μικρών και μεγάλων με μαρμελάδα!
Για 6 άτομα
60 λεπτά

Υλικά

1 φαρίνα

2 ποτήρια νερού ζάχαρη

1/2 βιτάμ

4 αυγά

2 ποτήρια νερού γάλα

2 βανίλιες

μαρμελάδα βερίκοκο pandrosia με βιολογική αλόη

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, μέχρι να ασπρίσει.

Ρίχνουμε διαδοχικά ζάχαρη με αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τις βανίλιες και την φαρίνα διαδοχικά με το γάλα.

Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε μια φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει τοποθετούμε το υλικό και το ψήνουμε για 50 λεπτά πρώτα από κάτω και μετά από πάνω 5 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Αφού ψηθεί το βάζουμε σε μια πιατέλα το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και με ένα κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε οριζόντια με προσοχή και του βάζουμε μια στρώση μαρμελάδα και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κομμάτι του κέικ που είχαμε κόψει.

 

Tip Υγείας:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστατικά με μειωμένα λιπαρά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν:

γάλα με 1.5% λιπαρά.

βιτάμ light.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη