Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Κερκυραϊκό Ψάρι «Bianco» από την Olithea

Κερκυραϊκή συνταγή με κερκυραϊκό ελαιόλαδο!
Για 4 άτομα
45 λεπτά

Υλικά

4 φιλέτα λαβράκι ή οποιοδήποτε άλλο λευκόσαρκο ψάρι

1 kg πατάτες

2 καρότα

σέλινο

5 σκελίδες σκόρδο

100ml ελαιόλαδο

χυμό λεμονιού από 2 λεμόνια

χονδρό αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι περιχύνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις χοντροκομμένες πατάτες με τα καρότα και το σέλινο για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το χοντρό αλάτι και το πιπέρι και καλύπτουμε με νερό.

Αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά σε υψηλή φωτιά και τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού- προσθέτουμε νερό εφόσον χρειάζεται.

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 35 λεπτά και πριν βγάλουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

Ανακινούμε ελαφρά το τηγάνι για να πάει παντού ο χυμός λεμονιού και προσθέτουμε το μαϊντανό και το ελαιόλαδο Olithea.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΕλαιόλαδο extra παρθένοΕλαιόλαδο με Health Claim
Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Υψηλής Ποιότητας – Olithea

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη