Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αλατισμένο νερό για να βράσουμε τα μακαρόνια. Τα θέλουμε να κρατάνε στο βράσιμο τους.
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τα μανιτάρια με το κρασί για 10 λεπτά, τα στύβουμε και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί των μανιταριών και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, τσάτνεϋ κόκκινης πιπεριάς, μιξ αλατιού και ανακατεύουμε. Με μια τσιμπίδα ρίχνουμε τα βρασμένα μακαρόνια στη σάλτσα (φροντίζουμε να έχουν αρκετά υγρά) και ανακατεύουμε . Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη