Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Μίνι cheesecake με ζελέ κρασιού

Υλικά

ΥΛΙΚΑ
60γρ. ανάλατο βούτυρο
1 συσκευασία μπισκότα digestive
500γρ. τυρί κρέμα ή κατσικίσιο τυρί chèvre
150γρ. κρέμα γάλακτος
60γρ. ζάχαρη άχνη
1 βαζάκι Exquisite Mulled Wine Jelly
1 βαζάκι Exquisite White Wine Jelly
1 βαζάκι Exquisite Rosé Wine Jelly

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση του γλυκού θρυμματίζετε τα μπισκότα digestive στο multi. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και στη συνέχεια το προσθέτετε στα τριμμένα μπισκότα. Απλώνετε μία σχετικά λεπτή στρώση σε ατομικές φόρμες και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Τοποθετείτε σε ένα μπολ το τυρί και τη ζάχαρη άχνη, ανακατεύοντας καλά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Βάζετε ίση ποσότητα από την κρέμα που δημιουργήσατε στα ατομικά φορμάκια και τα ξαναβάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
Λίγο πριν σερβίρετε, απλώνετε μία λεπτή στρώση ζελέ κρασιού SPAROZA σε κάθε μίνι cheesecake.

Share
Προϊόντα