Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Μίνι cheesecake με ζελέ κρασιού

Υλικά

ΥΛΙΚΑ
60γρ. ανάλατο βούτυρο
1 συσκευασία μπισκότα digestive
500γρ. τυρί κρέμα ή κατσικίσιο τυρί chèvre
150γρ. κρέμα γάλακτος
60γρ. ζάχαρη άχνη
1 βαζάκι Exquisite Mulled Wine Jelly
1 βαζάκι Exquisite White Wine Jelly
1 βαζάκι Exquisite Rosé Wine Jelly

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση του γλυκού θρυμματίζετε τα μπισκότα digestive στο multi. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και στη συνέχεια το προσθέτετε στα τριμμένα μπισκότα. Απλώνετε μία σχετικά λεπτή στρώση σε ατομικές φόρμες και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Τοποθετείτε σε ένα μπολ το τυρί και τη ζάχαρη άχνη, ανακατεύοντας καλά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Βάζετε ίση ποσότητα από την κρέμα που δημιουργήσατε στα ατομικά φορμάκια και τα ξαναβάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
Λίγο πριν σερβίρετε, απλώνετε μία λεπτή στρώση ζελέ κρασιού SPAROZA σε κάθε μίνι cheesecake.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου