Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Mosquito Bizz! Ένα μοναδικό Cocktail με… Ούζο Πελάδα!

Ο βραβευμένος Bartender Πέτρος Σκαρμούτσος δημιουργεί Ελληνικά Cocktails με ούζο Πελάδα!

Υλικά

60 ml Premium Ούζο Πελάδα

20ml Φρέσκος Χυμός Λεμόνι

10ml Σιρόπι Κανέλας (1:1)

Barspoon Καστανή Ζάχαρη

Μισό Πορτοκάλι

5-7 Φύλλα Βασιλικού

Top – up Σόδα

 

Εκτέλεση

Σε ένα βαζάκι ή άλλο ποτήρι τύπου Mojito, προσθέτουμε το πορτοκάλι κομμένο σε κομμάτια, τη ζάχαρη, το σιρόπι κανέλας και τον χυμό λεμονιού.

Κάνουμε Muddle και προσθέτουμε τον βασιλικό.

Πατάμε ελαφρά τα φύλλα βασιλικού χωρίς να τα διαλύσουμε και προσθέτουμε το ούζο Πελάδα.

Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο.

Ολοκληρώνουμε με λίγη σόδα και γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκαλιού, ξυλάκι κανέλας και βασιλικό!

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου