Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Μπρουσκέτες με πάστα ελιάς αρωματισμένη με θυμάρι από την PYLOS POEMS

Υλικά

Υλικά:

  • 4 φέτες ψωμιού με προζύμι
  • 200 γρ. τριμμένο ανθότυρο
  • 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη
  • 15-20 φυλλαράκια από νεαρό σπανάκι
  • 4 κουταλιές της σούπας πάστα ελιάς Pylos Poems
  • ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό η φρέσκο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας Organic extra virgin oil Pylos Poems
  • Ανάλογο πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση

Χρόνος Προετοιμασίας: 10’
Χρόνος Μαγειρέματος: 5’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολος
Μερίδες: 4
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα φύλλα από το νεαρό σπανάκι και τα μαρινάρουμε με το Organic extra virgin oil Pylos Poems.
  • Κατόπιν σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το τριμμένο ανθότυρο και την τριμμένη ντομάτα και τα ανακατεύουμε μαζί και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη
  • Ψήνουμε ελαφρά στο grill τις φέτες του ψωμιού έως ότου ροδίσουν
  • Όταν ροδίσουν οι φέτες του ψωμιου τις αλείφουμε με την πάστα ελιάς Pylos Poems και στην συνέχεια τις πουδράρουμε ελαφρά με το θυμάρι
  • Κατόπιν τοποθετούμε μερικά μαριναρισμένα φύλλα από το σπανάκι επάνω στις αλειμμένες φέτες του ψωμιού και κατόπιν βάζουμε από επάνω το μείγμα από το τριμμένο ανθότυρο και την ντομάτα
  • Τέλος καρυκεύουμε με ανάλογο πιπέρι και αλάτι και σερβίρουμε
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου