Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Μπρουσκέτες με πάστα ελιάς αρωματισμένη με θυμάρι από την PYLOS POEMS

Υλικά

Υλικά:

  • 4 φέτες ψωμιού με προζύμι
  • 200 γρ. τριμμένο ανθότυρο
  • 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη
  • 15-20 φυλλαράκια από νεαρό σπανάκι
  • 4 κουταλιές της σούπας πάστα ελιάς Pylos Poems
  • ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό η φρέσκο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας Organic extra virgin oil Pylos Poems
  • Ανάλογο πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση

Χρόνος Προετοιμασίας: 10’
Χρόνος Μαγειρέματος: 5’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολος
Μερίδες: 4
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα φύλλα από το νεαρό σπανάκι και τα μαρινάρουμε με το Organic extra virgin oil Pylos Poems.
  • Κατόπιν σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το τριμμένο ανθότυρο και την τριμμένη ντομάτα και τα ανακατεύουμε μαζί και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη
  • Ψήνουμε ελαφρά στο grill τις φέτες του ψωμιού έως ότου ροδίσουν
  • Όταν ροδίσουν οι φέτες του ψωμιου τις αλείφουμε με την πάστα ελιάς Pylos Poems και στην συνέχεια τις πουδράρουμε ελαφρά με το θυμάρι
  • Κατόπιν τοποθετούμε μερικά μαριναρισμένα φύλλα από το σπανάκι επάνω στις αλειμμένες φέτες του ψωμιού και κατόπιν βάζουμε από επάνω το μείγμα από το τριμμένο ανθότυρο και την ντομάτα
  • Τέλος καρυκεύουμε με ανάλογο πιπέρι και αλάτι και σερβίρουμε
Share
Προϊόντα

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη