Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Πάστα με κατσικίσια Φέτα και Σπανάκι

Νόστιμη κι εύκολη μακαρονάδα με φέτα από το Εργαστήριο Γαλακτοκομικών Μίχου!
Για 2 άτομα
20 λεπτά

Υλικά

320 γρ. μακαρονάκι

50 γρ. ελαιόλαδο

2 σκελ. σκόρδο

250 γρ. φέτα

100 γρ. γάλα κατσικίσιο

5–6  ντοματίνια

130 γρ. σπανάκι φρέσκο

αλάτι – πιπέρι

θυμάρι

θρούμπι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά, για να συνεχίσουμε το βράσιμο μέσα στη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη. Προσθέτουμε το θυμάρι, το θρούμπι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το γάλα.

Μόλις πάρει μια βράση η σάλτσα μας προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Μόλις πιουν τα μακαρόνια το πολύ γάλα προσθέτουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη